Jocul Game of Thrones pe care să-l încerci dacă îți e dor de serial

de: Florin Cașotă
07 07. 2019

Dacă ești fan Game of Thrones și nu știi cu ce să-ți mai umpli timpul, atunci poate ar fi cazul să arunci o privire peste acest joc.

Behaviour Interactive, dezvoltator indie din Canada, HBO și GAEA au anunțat un nou joc în universul Game of Thrones. Acesta se numește Game of Thrones Beyond the Wall și va fi lansat pe smartphone-uri (iOS și Android) în acest an.

Acțiunea jocului are loc cu câteva decenii înainte de povestea pe care am văzut-o în serialul HBO, imediat după ce Lord Commander Brynden Rivers dispare, în timp ce explora zona dincolo de zid. De aici și numele jocului.

Game of Thrones Beyond the Wall este un titlu de strategie pe tururi în care vei putea să-ți construiești propia echipă de eroi pentru a lua parte la lupte. Fiecare personaj celebru are un set de abilități la dispoziție, abilități care pot decide o luptă. Pare să aibă câteva elemente solide de RPG.

Vei putea recruta personaje din lume pentru a proteja ținutul oamenilor, în mai multe moduri de joc. Jocul este gratuit (conține obiecte ce pot fi achiziționate în joc) și spune o poveste nouă din universul Game of Thrones.

Deocamdată nu-l poți juca, dar te poți înscrie pe site-ul oficial și vei fi notificat când se lansează. În plus, vei primi personaje bonus și obiecte extra.

Din ce am văzut din imagini, poți avea personaje consacrate precum Jon Snow sau Daenerys Targaryen, însă nu-mi dau seama cum se integrează în poveste, dacă acțiunea are loc cu câteva decenii înainte de ceea ce am văzut deja la TV.

Oricum ar fi, Game of Thrones Beyond the Wall pare a fi un titlu care ar putea să-mi acapareze o parte din timpul liber. Nu pare foarte original, în ceea ce privește gameplay-ul, însă poate are mecanici distractive și o poveste interesantă.