Cum ar putea călătoriile în timp să distrugă „Avengers: Endgame”

Cum ar putea călătoriile în timp să distrugă „Avengers: Endgame”

În curând va apărea „Avengers: Endgame”, filmul care va încheia o eră Marvel, dar fanii se tem că povestea din film va fi distrusă de conceptul de călătorii în timp.

Cei de la Marvel au oferit indicii care sugerează că evenimentele din „Avengers: Infinity War” ar putea să fie anulate prin călătoriile în timp. La urma urmei, au apărut mai multe fotografii cu actorii filmând din nou scene din bătălia de la New York, care a avut loc în primul film Avengers. Dacă se va ajunge acolo – și cum se va ajunge acolo – este încă un mister.

Multe teorii spun că responsabilitatea ar cădea pe umerii lui Ant-Man și Tărâmul Cuantic. Singura problemă? Ideea de călătorii în timp este una care poate să meargă prost dacă nu este tratată din unghiul potrivit.

O singură mișcare greșită poate să transforme întregul film într-un ghem de paradoxuri și confuzii. Spre exemplu, când o structură temporală a fost selectată în universul filmului, scenariștii trebuie să se decidă dacă versiunile lor din trecut pot interacționa cu dublurile lor care călătoresc în timp – și ce repercusiuni vor avea de înfrunta dacă se întâlnesc cu ele.

Dar să spunem că eroii vor reuși cumva să călătorească în timp și să anuleze evenimentele din ultimul film Avengers. Dar ce i-ar opri apoi să meargă și mai departe în trecut și să îl salveze pe regele T’Chaka de la bombardamentul din Viena? Ce i-ar opri pe Captain America și Peggy să fie reuniți? Ce i-ar opri pe eroi să se întoarcă în timp și să rezolve fiecare problemă personală avută vreodată în filmele precedente și, în același timp, să distrugă orice dezvoltare pe care au avut-o în ultimul deceniu?

Sunt multe întrebări, dar nu le vom afla răspunsul până pe 26 aprilie. Până la lansarea filmului, poate revezi trailer-ul, să vezi ce detalii ți-au scăpat din el, să îți amintești tot ce știm sigur că se va întâmpla în ultimul film – dar și ce speră fanii că se va întâmpla, să ponderezi asupra a cum ar putea fi anulate evenimente tragicedin „Avengers: Infinity War” sau pur și simplu să te familiarizezi cu Captain Marvel, care va avea un rol important în filmul care va încheia faza trei a Universului Cinematic Marvel.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: Mashable