Avengers 4: ce speră fanii că se va întâmpla în ultimul film Avengers

Avengers 4: ce speră fanii că se va întâmpla în ultimul film Avengers
Sursa foto: Iny100/The Independent

Avengers: Infinity War” a șocat pe toată lumea cu finalul său, iar fanii Marvel sunt nerăbdători să afle ce se va întâmpla în Avengers 4.

Aceștia au multe speranțe pentru filmul care va încheia faza a treia Universului Cinematic Marval, dar rămâne de văzut câte dintre acestea se vor concretiza în ceva real.

Actrița Katherine Langford va fi noul Hawkeye

Actrița care a interpretat-o pe Hannah Baker în serialul „13 Reasons Why” a primit un rol în cel de-al patrulea film Avengers, dar încă nu se știe cine va fi. Fanii cred că ar putea să joace rolul lui Kate Bishop. Acest personaj este o elevă a lui Hawkeye, care îi calcă acestuia pe urme.

Toată lumea va avea costume noi

Personajele din Universul Cinematic Marvel au primit în mod constant costume și armuri noi, atât pentru a aduce un suflu proaspăt, cât și pentru a ajuta industria jucăriilor. Tocmai de aceea, se speculează că Avengers 4 este ocazia perfectă de a le oferi acestora costume noi.

Mai mulți oameni vor purta Mănușa Infinitului

În benzile desenate, mai multe personaje au avut ocazia să poarte Mănușa Infinitului, printre care și Nebula, sora Gamorei. Nu se știe dacă Nebula va avea ocazia să o poarte și în film, dar ar fi interesant de văzut cum altcineva în afară de Thanos mânuiește atât de multă putere – la urma urmei, acea mănușă poate fi folosită doar de cele mai puternice ființe din Univers.

Red Skull va avea un rol important

În „Avengers: Infinity War” am aflat că Red Skull a fost exilat pe Vormir, pentru a păzi Piatra Sufletului. Acum că ea a fost luată de Thanos, Red Skull este liber să părăsească planeta și să facă ce dorește – sau cel puțin asta speră fanii.

Călătoriile în timp vor fi un element important

Nu există vreo confirmare, dar există multe speculații care spun că Avengers 4 va avea de a face cu călătoriile în timp. La urma urmei, au apărut mai multe fotografii cu actorii filmând din nou scene din bătălia de la New York, care a avut loc în primul film Avengers. Dacă se va ajunge acolo – și cum se va ajunge acolo – este încă un mister.

Scena de după credite îi va avea și pe cei din X-Men

Disney a reușit să obțină drepturile pentru mai mulți supereroi cândva deținuți de 20th Century Fox, precum X-Men și Fantastic Four. Tocmai de aceea, nu ar fi o surpriză ca aceștia să apară la finalul Avengers 4, care să îi pregătească pe oameni pentru introducerea lor în faza a patra a Universului Cinematic Marvel.

Captain America și Peggy Carter vor avea parte de un sfârșit fericit

Avengers 4 este ultimul film în care apare Captain America, iar unii fani Marvel sunt de părere că asta înseamnă că eroul va muri. Alții cred că nu va fi cazul și că va avea parte de un final fericit, alături de iubirea vieții lui, Peggy Carter. Dacă teoria cu călătoriile în timp este adevărată, atunci Captain America s-ar putea întoarce înapoi în timp, când Peggy era tânără, și să îi acorde acesteia dansul mult promis.

Vor apărea The Eternals

The Eternals sunt niște creaturi din benzile desenate descrise drept ființe superioare, derivate din procesul de evoluție. În „Avengers: Infinity War”, Red Skull menționează că Thanos este fiul lui A’lars, acesta din urmă fiind una din acele ființe – lucru care poate deschide o portiță către introducerea acestor personaje în poveste. Mai mult, Kronos, care face parte din The Eternals, și-ar putea face și el apariția, în calitate de stăpân al timpului, și să îi ajute pe eroi să dea timpul înapoi.

Spider-Man va da o fugă în Wakanda

Peter Parker este, atât în benzile desenate, cât și în serial, un adolescent foarte inteligent și pasionat de știință. Acesta va fi readus la viață în ultimul film Avengers, iar fanii speră că va face o vizită în Wakanda. Acolo, el ar putea să își facă un update la costum cu ajutorul tehnologiilor avansate.

Vision se va întoarce fără piatra minții

Când Thanos smulge Piatra Minții din Vision în „Avengers: Infinity War”, eroul moare și își schimbă culoarea din roșu în gri. În benzile desenate, aceasta este culoarea pe care o are când doctorul Hank Pym îl readuce la viață.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Screen Rant
Etichete: