Top filme 2018: filme SF pe care să le urmărești și să le aștepți

Top filme 2018: filme SF pe care să le urmărești și să le aștepți

Dacă ești pasionat de filme SF, 2018 nu o să te dezamăgească. Acest an vine cu SF-uri peste care merită să arunci o privire. Mai jos găsești câteva dintre filmele care au apărut deja, dar și altele pe care merită să le aștepți.

Top filme 2018: SF spectaculos cu Ready Player One

Ready Player One este un film SF regizat de Spielberg și este bazat pe romanul bestseller omonim al lui Ernest Cline. Acțiunea filmului are loc în anul 2045 și gravitează în jurul unui adolescent care se refugiază într-un univers virtual, cu ajutorul jocului ”The Oasis”. Filmul face referiri și la unele dintre peliculele celebre din anii `80-`90 precum Star Wars.

Filme SF de văzut în 2018: Annihilation (Netflix)

Annihilation este un film SF Netflix bazat pe romanul lui Jeff VanderMeer. Pesonajul principal este Lena, biolog și fost soldat, care se alătură unei misiuni speciale pentru a descoperi ce s-a întâmplat cu soțul ei. O mare parte a acțiunii se desfășoară în Area X, marcată de un fenomen sinistru care se extinde pe coasta americană.  În plus, mai trebuie să știi că Natalie Portman joacă rolul protagonistei.

Top filme 2018: Avengers: Infinity War

Avengers: Infinity War este un film SF bazat pe benzile desenate Marvel. Acțiunea are loc după ce răzbunătorii au fost despărțiți în Captain America: Civil War. Acum Thanos ajunge pe Pământ pentru a aduna Pietrele Infinitului, cu ajutorul cărora va putea să controleze realitatea după bunul plac.

Aici intervin răzbunătorii care trebuie să-și unească forțele ca să-l oprească pe Thanos, înainte ca acesta să distrugă Universul. Printre actori se numără Robert Downey Jr (Iron Man) , Mark Ruffalo (Hulk), Chris Hemsworth (Thor) , Scartett Johansson (Black Widow) și alții.

Isle of Dogs are un loc aparte în top filme 2018

Isle of Dogs este o animație ruptă de realitate regizată de Wes Anderson. Acțiunea are în viitor, în Japonia, unde un virus a infectat rasa canină. Astfel, câinii sunt ”deportați” pe o Insula Gunoiului. Personajul principal este un băiețel care merge să își caută câinele și de acolo lucrurile degenerează.

Niciun top cu filme SF nu poate fi lipsit de Venom

Venom este un film SF bazat pe benzile desenate Marvel. Venom era văzut până acum ca dușmanul lui Spider Man, dar filmul care va apărea în 2018 prezintă diferit personajul. Acesta este jucat de Tom Hardy și, având în vedere că deocamdată a apărut doar teaser-ul, nu știm exact la ce să ne așteptăm. Însă, e clar că va fi un film care nu va duce lipsă de efecte speciale și, cine știe, poate că o să-l întâlnim și pe Spider Man. Premiera va avea loc pe 5 octombrie 2018.

Top filme SF 2018: Cloverfield Paradox

Cloverfield Paradox este al treilea film din franciza Cloverfield, după Monstruos (2008) și Cloverfield Lane (2006). Acțiunea are loc pe o stație spațială, în anul 2028, unde un grup de astronauți luptă pentru supraviețuire. În acel moment, Pământul se afla într-o criză energetică totală, iar agențiile spațiale se pregăteau să testeze acceleratorul de particule Shepard de la bordul stației Cloverfield.

Top filme 2018: Mute

Mute este un film SF regizat de Duncan Jones. Filmul urmărește povestea unui barman care își caută iubita dispărută. Leo este mut, din cauza unui accident din copilărie și ajunge să lucreze ca barman în Berlin. Acțiunea are loc, bineînțeles, în viitor, mai exact în anul 2035, când acesta se îndrăgostește de o chelneriță pe nume Naadiah. Aceasta are secrete care îl vor băga pe Leo în multe peripeții.

Mazer Runner: The Death Cure e un film „ușurel” din categoria SF

Mazer Runner: The Death Cure este o distopie bazată pe romanul omonim. Acesta este continuarea filmului din anul 2015, Maze Runner: The Scorch Trials. În film este vorba despre un virus numit Flare, care a nimicit populația lumii. Thomas, Newt și Frypan sunt ultimii ”gladers” imuni, capabili să salveze umanitatea.

Top filme 2018 cu supereroi: Ant-Man and the Wasp

Ant-man and the Wasp este un film SF cu super-eroi bazat pe benzile desenate Marvel. Personajele principale sunt Ant-man și Wasp. Filmul este regizat de Peyton Reed. Ant-Man încearcă să-și pună viața pe picioare, după evenimentele din Captain Amercia: Civil War și să își ia în serios rolul de părinte. Planurile îi sunt date peste cap atunci când Hope van Dyne și Hank Pym îi prezintă o nouă misiune.

[readmore]

Pacific Rim 2: Revolta

Pacific Rim 2 este despre conflictul dintre monștrii extratereștri și spermașini construite de oameni. Cel mai indicat ar fi să mergi să vezi acest film la cinema, pentru că punctul lui forte sunt efectele speciale. Acesta este un sequel și îl are în prim-plan pe eroul Jake Pentecost.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: