Filme de animație după care să fii cu ochii în patru în 2018

Filme de animație după care să fii cu ochii în patru în 2018

Anul acesta aduce nenumărate filme de animație pe care să le aștepți cu sufletul la gură, care vor readuce la suprafață copilul din tine.

Nu există niciun alt gen de film care să acopere prăpastia dintre generații precum filmele de animație. Dacă vrei să te bucuri de timp de calitate cu cei mici – fie că vorbim de fii și fiice, frați și surori, verișori și verișoare, filmele de mai jos sunt perfecte pentru asta.

Cele mai bune filme de animație din 2018: The Grinch

filme de animație

De remake-uri nu vom scăpa niciodată. Filmul clasic „How the Grinch Stole Christmas” ne-a făcut să râdem când eram copii, așa că generația nouă ar trebui să aibă același privilegiu.

Filmul spune povestea lui Grinch, o creatură morocănoasă care vrea să distrugă Crăciunul. Intențiile lui încep să se schimbe când întâlnește o fetiță a cărei spirit de sărbători îl molipsește.

Grinch trăiește cu cățelul lui într-o peșteră, iar liniștea lui este spulberată anual de locuitorii din Whoville, când sărbătoresc Crăciunul. Când aceștia plănuiesc să dea o petrecere de trei ori mai mare de Crăciun, Grinch ajunge la concluzia că singura soluție pentru a-i opri este să fure Crăciunul.

Filme de animație de neuitat din 2018: Smallfoot

filme de animație

Mulți dintre noi am auzit de Bigfoot sau Yeti, gigantul singuratic și blănos. Unii din fanii teoriei conspirației sunt convinși că există.

În acest film, povestea clasică este întoarsă pe dos. Tânărul Yeti descoperă ceva ce el nu ar fi crezut că există – oameni. Știrea dă peste cap întreaga comunitate Yeti. Nimeni nu ar fi crezut că poate exista altceva în afara micuței lumi ai satului lor înzăpezit.

Povestea întrunește elemente precum prietenia, curajul și bucuria de a descoperi ceva nou într-un film ce se anunță a fi de excepție.

Ce filme de animație să nu ratezi în 2018: Sherlock Gnomes

filme de animație

Filmul este un sequel al filmului „Gnomeo&Juliet” din 2011, când ne-au fost prezentate variantele gnomi ale personajelor clasice din opera lui Shakespeare.

În sequel, Gnomeo și Julieta observă că cineva fură gnomi de grădină în toată Londra. Când ei se întorc acasă și văd că toți gnomii din grădina lor lipsesc, ei iau o decizie. Pentru a-i găsi, cuplul îl angajează pe legendarul detectiv Sherlock Gnomes. Acesta este însoțit de Gnome Watson, care îl ajută în căutarea celorlați gnomi de grădină.

Filmul îi va purta pe gnomi printr-o aventură neașteptată, care le va arăta o parte nedescoperită a Londrei.

Animații de calitate din 2018: The Incredibles 2

filme de animație

Pentru mulți care au apucat să vadă primul film din 2004, familia Incredibililor este familia lor preferată de supereroi.

Evenimentele din acest sequel au loc imediat după primul film, când l-am cunoscut pe Underminer. Familia Parr caută să ducă vieți normale, în timp ce Helen Parr (Elastigirl) caută să se lupte cu criminalii. Soțul ei, Bob (Mr. Incredible), rămâne acasă să aibă grijă de copii – de Violet, Dash și Jack-Jack.

Aceștia trebuie, alături de Frozone, să găsească o metodă de a-l învinge pe maleficul Underminer.

Filmele de animație care merită atenția ta în 2018: Peter Rabbit

filme de animație

Acest film este o adaptare 3D a poveștilor cu Peter Rabbit ale lui Beatrix Potter. Personajul a existat cu mult înainte de vremurile când Bugs Bunny îi aducea lui Elmer Fudd numai probleme.

În această adaptare pentru marile ecrane, îl vedem pe Peter Rabbit și cele trei surori ale lui fără părinți din cauza bătrânului McGregor. Iepurii sunt obișnuiți să fure din grădina bătrânului legume, până când acesta moare subit într-o zi. Imediat, animalele din vecinătate preiau controlul asupra casei lui.

La puțin timp după însă, un nepot îndepărtat al lui McGregor, Thomas, află că a primit casa moștenire, așa că vine să o vadă. El se îndrăgostește de Bea, o femeie care adoră iepurii. El încearcă să scape de iepurii din gospodărie fără ca aceasta să știe. Peter, la rândul lui, caută să îl facă pe Thomas să plece, iar totul se transformă într-o cursă plină de aventuri.

Animații grozave din 2018: Hotel Transylvania 3: Summer Vacation

filme de animație

Filmul este un sequel al filmului din 2015. Evenimentele au loc la șase ani după evenimentele din acel film.

În centrul acțiunii îi avem pe Dracula, Mavis, Johnny și restul familiei și prietenilor lor, fie ei oameni sau monștri. Ei decid să plece în vacanță pe vaporul de croazieră Monster Cruise Ship. Acolo, Dracula se îndrăgostește de căpitanul navei, Ericka. Ce nu știe este că aceasta deține un secret extrem de periculos, care ar putea distruge întregul regn al monștrilor.

Mavis trebuie să preia controlul găștii și să o oprească pe Ericka înainte să fie prea târziu pentru toți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: