Unde vezi premiile Oscar 2018 și de ce ai vrea să urmărești

Unde vezi premiile Oscar 2018 și de ce ai vrea să urmărești

Dacă vrei să știi unde vezi premiile Oscar 2018, e destul de simplu. Evenimentul propriu-zis începe pe 5 martie, dimineața, iar acesta va fi atât la TV, cât și online.

Oscar 2018: cine câștigă și care sunt cele mai bune filme

Gala decernării premiilor Oscar 2018 a ajuns la cea de-a 90-a ediție. Sunt nume mari, sunt nume care abia acum încep să se remarce, dar mai sunt și producții imense pe care să le urmărești. Cu toate aceste detalii, rămâne întrebarea: unde vezi premiile Oscar 2018? Ei bine, cel mai așteptat eveniment din industria cinematografiei poate fi urmărit pe PLAYTECH, unde vom avea un live text, dar și pe TV pe Digi24 și Digi Film.

În noaptea de duminică spre luni, Premiile Oscar vor merge către filmele, actorii, regizorii și scenariștii care le merită. După aproape un secol de filme, câteva generații de actori și sute de surse de inspirație și teme abordate, Oscar 2018 arată că încă nu am văzut tot ce se putea vedea.

Astfel, de la 1.30 vei putea fi martorul decernării premiilor Oscar 2018, fără să plătești biletul de sute de dolari. Digi24 și Digi Film transmit live festivitatea decernării Premiilor Oscar 2018. Evenimentul are loc, pentru al patrulea an consecutiv, la Dolby Theatre din Hollywood.

Bătălia pentru câștigarea marelui trofeu Oscar, la categoia „cel mai bun film”, este destul de strânsă. Sunt câteva filme care au ce le trebuie pentru un Oscar. Chiar și așa, există unul care are ceva în plus, iar asta vei afla diseară, când va fi anunțat câștigătorul.

Anul trecut, majoritatea voturilor de încredere ale telespectatorilor, dar și ale unor critici, au mers către musicalul La La Land. Poți spune că ai ghicit, pentru că a fost câștigător pentru câteva secunde, suficient încât să se simtă apreciat. Cu toate acestea, marele câștigător a fost Moonlight, drama bazată pe piesa semi-autobiografică „In Moonlight Black Boys Look Blue”, a lui Tarell Alvin McCraney.

Partea bună e că momentul a fost savuros, câteva zile după ceremonie internetul exploatând la maximum întreaga scenă.

Filmele nominalizate la Oscar 2018

În orice caz, filmele nominalizate la Oscar 2018 sunt „cele mai bune dintre cele mai bune”. Cam așa le-ai putea spune.

  • Call Me by Your Name
  • Darkest Hour
  • Dunkirk
  • Get Out
  • Lady Bird
  • Phantom Thread
  • The Post
  • The Shape of Water
  • Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

De menționat ar fi că „Three Billboards Outsite Ebbing, Missouri”, a fost deja distins cu un premiu important. Lungmetrajul lui Ridley Scott a primit trofeul BAFTA 2018, în urmă cu mai puțin de două săptămâni. Nu e neapărat un spoiler, însă poate fi un indiciu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: