Oscar 2018: motorul de căutare Bing a prezis câștigătorii premiilor

Oscar 2018: motorul de căutare Bing a prezis câștigătorii premiilor

Până la premiile Oscar 2018 mai sunt doar câteva zile, iar motorul de căutare Bing a făcut predicții cu privire la câștigătorii statuetelor de anul acesta.

Premiile Oscar 2018 vor fi decernate în cursul nopții de 4 spre 5 martie, iar Playtech va acoperi subiectul cu un live text, așa că dacă vrei să știi cine și ce a câștigat, poți arunca o privire pe site ca să afli rapid tot ce te interesează și să fii scutit de toate discursurile emoționale și poate uneori sterile de la gală.

Motorul de căutare Bing nu e cel mai popular și nici nu va fi vreodată, dar asta nu înseamnă că nu are câteva aptitudini speciale. Avem de-a face cu un mix între Baba Vanga și caracatița care prezice scorurile de la Cupa Mondială, în formă digitală. Astfel, Bing este bun dacă vrei să afli cine va lua Oscarul înainte de ceremonie.

În 2017, Bing a reușit să prezică 20 de câștigători din totalul de 24 posibili. Acum, au venit și predicțiile pentru Oscar 2018. Gary Oldman este favoritul pentru statueta de aur la capitolul cel mai bun actor, datorită personajului pe care l-a interpretat, Winston Churchill. Oldman nu e la prima nominalizare, dar în 2012 nu a câștigat.

Motorul de căutare îi dă 56% șanse de câștig lui Oldman. La capitolul cea mai bună actriță într-un rol principal, Frances McDormand are tot o șansă de 56% pentru a câștiga, datorită rolului din Three Billboards. Saoirse Ronan are 17% șanse de câștig, Sally Hawkins 13%, Margot Robble are 8% șanse, iar Meryl Streep, care are deja trei statuete, are doar 6% șanse de câștig.

Bing a mai prezis că Roger Deakins va câștiga la capitolul cea mai bună imagine, cu filmul Blade Runner 2049. Lucy Sibbick și David Malinowski vor câștiga pentru cel mai bun machiaj, datorită muncii depuse în Darkest Hour. Nu în ultimul rând, Alex Gibson ar trebui să câștige pentru cel mai bun montaj sonor, datorită Dunkirk.

Citește și:
Etichete: