Black Friday la Evolio, Utok, Maguay, Allview și E-Boda. Ce pregătesc companiile românești

Black Friday la Evolio, Utok, Maguay, Allview și E-Boda. Ce pregătesc companiile românești

Black Friday 2014 este un prilej bun și pentru companiile românești din industria IT să se facă remarcate. Cum va fi de Black Friday la Evolio, Allview, Utok, Maguay, Allview și E-Boda?

Black Fraday 2014 Utok evolio eboda allview aguay

Vom începe cu Black Friday la Evolio. Integratorul român nu așteaptă până în Vinerea Neagră, ci dă startul la reduceri încă de joi, 20 noiembrie.

Black Friday 2014 Evolio

De Black Friday, prețurile tabletelor Evolio vor începe de la 149,90 lei. Vedeta campaniei va fi însă noul smartphone dual SIM NEOS, lansat săptămâna trecută.

În intervalul 20 – 30 noiembrie Evolio participă la manifestările de Black Friday, cu prețuri începând de la 9,90 de lei pentru accesorii, cum ar fi husele stander, care au avut prețuri inițiale de 99,90 și 69,90 lei, în timp ce prețurile tabletelor Evolio vor porni de la 149,90 lei. Cel mai nou smartphone Evolio, NEOS, va beneficia în această perioadă  de o reducere de aproximativ 20%.

De reduceri substanțiale vor beneficia și produsele din gama X-treme, atât tabletele simple cât și în variantă Fusion, iar smartphone-ul X6 va avea cel mai mic preț de până acum. Campania Black Friday este valabilă în magazinele Evolio din București, Iași, Cluj și Timișoara și online, pe www.evolioshop.com, în limita stocului disponibil.

Black Friday 2014 Allview

Cei de la Allview nu au comunicat nimic privind reducerile de Black Friday, însă au declarat, pentru playtech.ro, că au încheiat deja acorduri cu marii comercianți și că produsele lor vor avea preț redus. Vor exista reduceri și pe http://allview.ro/shop/, însă reprezentanții companiei nu au comunicat nimic privind valoarea lor.

Black Friday 2014 UTOK

Cei de la UTOK au intrat pe piața de smartphone-uri sub brand românesc abia anul trecut, însă deja organizează promoții de Vinerea Neagră. Pe site-ul http://www.utok.com/ro/black-friday suntem anunțați că Black Friday 2014 la UTOK începe la ora 00.00, în noaptea dintre joi și vineri. Reducerile merg până la 33% pentru smartphone-uri și tablete, iar compania oferă transport gratuit și garanție de cinci ani de zile.

Black Friday 2014 Maguay

Maguay este una dintre cele mai vechi companii din IT-ul românesc, fiind cunoscută pentru laptopuri, ultrabook-uri, sisteme desktop sau servere. Cei de la Maguay nu au anunțat ce reduceri vor avea de Black Friday 2014, însă știm cu siguranță, că pe site-ul http://www.maguay.ro/ reducerile vor începe la ora 23.59, în noaptea de 20 noiembrie.

Black Friday 2014 E-Boda

Black Friday 2014 la E-Boda se va desfășura, la fel ca și în cazul Allview, în mare parte sub formă de reduceri la marii retaileri, precum eMAG, Altex, Flanco. Nu știm dacă și pe site-ul http://e-boda.ro/ vor exista reduceri sau nu.

Etichete: