Black Friday 2014: Telefoane vechi care merită cumpărate

 Black Friday 2014: Telefoane vechi care merită cumpărate

Telefoane vechi care merită cumpărate de Black Friday 2014 încă mai pot fi găsite în numeroase magazine, iar multe dintre acestea încă mai sunt competitive.

HTC One

Telefoane vechi care merită cumpărate sunt, de regulă, cele din anul precedent. Anii 2012 și 2013 au fost niște perioade interesante pentru producătorii de smartphone-uri din lume. Au fost ani în care s-au schimbat ierarhii pe plan mondial, un exemplu bun fiind faptul că Samsung a devenit cel mai mare producător de telefoane, și în care unele companii au reușit să se scoată din situații financiare precare prin lansarea unor device-uri de succes. Ne referim aici, în primul rând, la HTC și la modelul One, cel mai bine vândut telefon al companiei taiwaneze.

HTC și Samsung nu au fost singurele care s-au remarcat în această perioadă. LG și Motorola și-au făcut și ele simțită prezența prin câteva modele de excepție care s-au vândut foarte bine și care au fost predecesoarele unor smartphone-uri extrem de apreciate. Nici Sony nu trebuie lăsată deoparte. Să vedem, totuși, care sunt cele mai interesante telefoane vechi care merită cumpărate.

Telefoane vechi care merită de Black Friday – Sony Xperia Z1

Sony Xperia Z1 a fost un telefon excelent la vremea la care a fost lansat, având un impresionant ecran de 5 inci cu o rezoluție Full HD. Smartphone-ul vine și cu 2GB RAM și cu un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon de 2,2 GHz. Capacitatea de stocare a telefonului este de 16GB, iar la aceștia se pot adăuga alți 64GB via slotul pentru carduri microSD. Nici bateria nu este de ignorat, ea având nu mai puțin de 3.000 mAh. Îl puteți cumpăra direct de aici.

Sony-Xperia-Z1 Telefoane vechi care merită cumpărate

Varianta mini a fost denumită Sony Xperia Z1 Compact și aceasta s-a bucurat de specificații aproape la fel de bune. Ecranul mai mic, de 4,3 inci, avea o rezoluție de 1.280 x 720 pixeli și ascundea sub el aceiași 2GB RAM. Procesorul este tot un quad-core Snapdragon 800 de 2,2 GHz, iar capacitatea de stocare este de 16GB. Slotul pentru carduri microSD este și el prezent, dar bateria este de doar 2.300 mAh. Îl puteți cumpăra direct de aici. 

sony xperia z1 compact smartphone android Telefoane vechi care merită cumpărate

 

Telefoane vechi care merită de Black Friday – Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4 nu se bucură de cel mai elegant design însă specificațiile sunt demne de un flagship adevărat. Acesta are un ecran de 5 inci cu o rezoluție Full HD. Lista specificațiilor este completată de 2GB RAM și un procesor octa-core cu 4 nuclee de 1,5GHz și 4 nuclee de 1,2GHz. Există 3 variante cu 3 capacități de stocare diferite: 16GB, 32GB și 64GB. Aceștia pot fi completați de alți 128GB prin intermediul slotului pentru carduri microSD, iar bateria este de 2.600 mAh. Îl puteți cumpăra direct de aici.

 

Samsung Galaxy S4

Telefoane vechi care merită – HTC One

HTC One a fost vedeta anului 2013. HTC era deja recunoscută pentru telefoanele cu un design excepțional pe care le lansa dinainte, dar cu modelul One s-au întrecit pe ei înșiși. Telefonul avea un ecran de 4.7 inci cu o rezoluție Full HD care avea de departe cea mai mare densitate de pixeli de pe piață la momentul lansării. Cei 2GB RAM erau susținuți de un procesor quad-core Snapdragon 600 de 1,6GHz, iar capacitatea de stocare este de 32GB. Bateria de pe HTC One este una de 2.300 mAh. Îl puteți cumpăra direct de aici.

htc one pic

Telefoane vechi care merită – LG G2

LG G2 a fost succesorul lui Optimus G, iar sud-coreenii au venit cu niște îmbunătățiri majore. În ciuda ecranului foarte bun de 5,2 inci cu o rezoluție Full HD și a specificațiilor de top, tot era ceva ce-i lipsea lui LG G2. Formula câștigătoare a fost în sfârșit găsită de LG odată cu lansarea lui G3. Revenind la LG G2, lista specificațiilor era completată de 2GB RAM, un procesor quad-core Snapdragon 800 de 2,26GHz și 16GB pentru stocare. Bateria are și ea o capacitate de 3.000 mAh. Îl puteți cumpăra direct de aici.

lg g2 rezultate teste performanta Telefoane vechi care merită cumpărate

 

Telefoane vechi care merită de Black Friday – Nexus 5

Nexus 5 a fost unul dintre cele mai bune telefoane fabricate de LG. Telefonul avea un ecran de 4.95 inci cu o rezoluție Full HD, 2GB RAM și un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800 de 2,26GHz. Capacitatea de stocare a telefonul era, în funcție de variantă, 16 sau 32GB, iar bateria avea o capacitate de 2.300mAh. Îl puteți cumpăra direct de aici.

official google nexus 5 Telefoane vechi care merită cumpărate

Telefoane vechi care merită – Nexus 4

Nu au fost foarte multe telefoane Nexus cu un design cu adevărat elegant. Acesta, însă, a fost primul model Nexus pentru fabricarea căruia Google a colaborat cu LG, iar compania din Coreea de Sud a făcut o treabă excelentă. Ecranul de 4,7 inci avea o rezoluție de 1.280 x 768 de pixeli iar lista de specificații includea 2GB RAM, un procesor Snapdragon de 1,5GHz, 8 sau 16 GB capacitatea de stocare și o baterie de 2.100 mAh. Îl puteți cumpăra direct de aici.

nexus 4 android 5.0 lollipop Telefoane vechi care merită cumpărate

Telefoane vechi care merită – Moto G (2013) și Moto X (2013)

Două telefoane din două categorii diferite. Moto G era inclus în categoria mid-range, iar Moto X în categoria high-end. În ciuda acestui fapt, Moto G a devenit cel mai bine vândut smartphone de la Motorola, în timp ce Moto X s-a bucurat de un succes limitat. Moto G avea un ecran de 4,5 inci cu o rezoluție 720p, 1GB RAM, un procesor quad-core Snapdragon 400 de 1,2GHz, o capacitate de stocare de 8 sau 16GB, în funcție de variantă și o baterie de 2.070mAh. Cumpărați Moto G de aici.

Motorola-Moto-G_thumb.jpg Telefoane vechi care merită cumpărate

Moto X, în ciuda faptului că a fost conceput ca un device high-end, era în urma marilor flagship-uri ale vremii, având un ecran de 4,7 inci cu o rezoluție 720p. Alte specificații includ 2GB RAM, un procesor quad-core Snapdragon de 1,7GHz, capacități de stocare de 16, 32 sau 64GB și o baterie de 2.200 mAh. Cumpărați Moto X de aici.

moto x 2013 telefoane vechi care merita

Telefoane vechi care merită – Samsung Galaxy Note 3

Samsung Galaxy Note 3, pentru un telefon vechi de un an, poate face față cu ușurință aproape oricărei cerințe. Samsung Galaxy Note 3 are un ecran de 5,7 inci cu o rezoluție Full HD, 3GB RAM, un procesor quad-core de 2,3GHz și o capacitate de stocare de 16, 32 sau 64GB. Samsung Galaxy Note 3 avea de asemenea o baterie performantă de 3.200mAh. Îl puteți cumpăra direct de aici.

Samsung Galaxy Note 3 Telefoane vechi care merită cumpărate