Black Friday 2014 la AVstore – reduceri la echipamente audio-video pentru pasionații de jocuri, muzică și filme

Black Friday 2014 la AVstore – reduceri la echipamente audio-video pentru pasionații de jocuri, muzică și filme

Black Friday vine și la AVstore, cel mai cunoscut magazin specializat de echipamente audio-video. Cumpărătorii vor putea achiziționa boxe și căști, dar și televizoare, la prețuri speciale.

black friday avstore

Pasionații în domeniu vor putea să își aleagă produse premium de la branduri celebre, precum Sennheiser, Audio Technica sau Audeze, la prețuri foarte bune. AVstore promite reduceri foarte atractive de până la 60%. La boxe și căști procentul maxim de reduceri va fi de 45%, 30% pentru cele mai cunoscute mărci de televizoare, ajungând să depășeasca 50% pentru unele echipamente audio din portofoliul companiei.

“Ne-am concentrat să facem achiziții în cantități uriașe pentru a răspunde cât mai bine așteptărilor clienților noștri, iar în acest sens am fost sprijiniți și de partenerii nostri – producătorii mărcilor din portofoliu. In ceea ce priveste reducerile, scopul nostru este in primul rand sa le dam ocazia cât mai multor pasionați de produse audio-video de calitate să își facă un cadou mult așteptat de Black Friday”, a declarat pentru playtech.ro, Bogdan Ștefan, Managing Partner AVstore.

“Spre exemplu, un model de căști in-ear în valoare de 239 lei va putea fi achiziționat cu 139 lei, iar prețul unei perechi de boxe de podea va fi redus de la 1249 lei la 799 lei”, a mai spus Ștefan.

Magazinul a pregătit prețuri speciale și la pachetele de boxe formate din boxe de podea și sateliți ce vor putea fi achiziționate cu 1999 lei, reduse de la 3599 lei.

AVstore pregătește oferte speciale și pentru produse din segmentul de lux, unde reducerile pot ajunge până la 40% pentru unele dintre cele mai exclusiviste branduri de căști sau boxe din lume, așa cum sunt Audeze, Audio Physic, Dynaudio sau DALI.

 Cum poți afla primul care este oferta AVstore de Black Friday?

 Clienţii abonaţi la newsletter-ul AVstore vor primi oferta cu reducerile disponibile în cursul zilei de joi, 20 noiembrie şi vor putea face comenzi cu două ore înainte de momentul zero al reducerilor.  Startul reducerilor de Black Friday 2014 la AVstore va fi dat în noaptea de joi, 20 noiembrie 2014.

 AVstore este primul și cel mai mare magazin specializat pe segmentul de echipamente audio-video, cu o experiență de peste șapte ani pe piață, un adevărat „one stop shop” pentru audiofili.  Compania este distribuitor oficial în România pentru unele dintre cele mai recunoscute branduri de boxe la nivel internațional, precum Mission Dali și Audio Physic.

Prin AVstore sunt disponibile peste 40 de mărci de boxe și căști recunoscute la nivel internațional, iar cei care vor să le testeze înainte de a începe cumpărăturile de Black Friday, o pot face în spațiul de show-room oferit clienților.

Etichete: