X10 Fusion, o nouă tabletă de la Evolio

X10 Fusion, o nouă tabletă de la Evolio

Evolio a anunțat, marți, lansarea tabletei X10 Fusion, noul vârf al gamei X-Treme. Tableta are un procesor quad-core, un ecran de 10,1 inch și un preț de 800 de lei. 

Evolio X10 Fusion

Evolio X10 Fusion se bazează pe un procesor Rockchip cu patru nuclee, tactat la 1,4Ghz. Memoria RAM este de 1GB, iar spațiul de stocare de 16GB este extensibil prin card microSD. Peste toate acestea se găsește un ecran IPS de 10,1 inch, cu rezoluție HD, adică 1280×800 px.

Carcasa este din aluminiu și incorporează două difuzoare capabile să redea sunet stereo, cu ajutorul tehnologiei Stereo X Boost. Evolio X10 dispune de două camere foto, una pricipală de 2 Mpx și una amplasată frontal pentru a oferi utilizatorului posibilitatea efectuării de apleluri video prin intermediul platformelor de comunicare online.

Bateria este una destul de mare, de 6.800 mAh, iar sistemul de operare este Android 4.2 Jelly Bean. Tableta Evolio X10 este disponibilă în forma Fusion, cu tastatura inclusă, dar și individual, pe www.evolioshop.com și în magazinele de specialitate, la prețuri începând de la 799,90 lei.

Evolio X10 Fusion

“Noua tabletă X10 Fusion, nava amiral Evolio, a fost concepută pentru a răspunde celor mai exigente nevoi. Am avut în vedere oamenii de afaceri, care au nevoie de un device puternic din punct de vedere tehnic, însă cu un grad de mobilitate și de autonomie foarte ridicat, dar și pe cei care își doresc o tabletă pentru distracție, cu diagonală mare, care poate rula orice imagini HD sau grafica jocurilor de acțiune și sunet la cea mai înaltă calitate. Toate acestea vin într-un design elegant, la un raport calitate-preț excelent, transformând tableta X10 Fusion într-un best-buy al anului”, a spus Liviu Nistoran, Președintele Evolio.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: