Black Friday 2014. eMAG a închis campania, și-a anunțat rezultatele parțiale! Live blog

Black Friday 2014. eMAG a închis campania, și-a anunțat rezultatele parțiale! Live blog
Cele mai atractive reduceri de Black Friday 2014, in magazinele din Romania
Cele mai atractive reduceri de Black Friday 2014, in magazinele din Romania

De Black Friday 2014, îţi prezentăm reducerile care merită cu adevărat luate în seamă. Acest articol va fi completat continuu în următoarele 3 zile, pentru ca voi să aflaţi toate detaliile interesante despre reducerile de Black Friday 2014.

vineri 23:59 eMAG și-a încheiat campania, dar la Flanco rămâne valabilă.

vineri 22:20 Altex continuă Black Friday, dar își îndeamnă cumpărătorii online să vină în magazine.

vineri, ora 22:00 Flanco a promis trei zile de reduceri Black Friday, dar momentan este puțin „plecat” – nu știm dacă pentru înnoirea stocurilor sau dacă serverul și-a luat o mică pauză. Site-ul e așa de câteva ore, așteptăm noile surprize.

Black Friday 2014 Flanco

vineri, ora 21:50 Black Friday nu s-a oprit la eMAG, mai sunt două ore de reduceri Black Friday, succes la „vânătoare” pe ultima sută de metri!

vineri, ora 18.00 eMAG a comunicat câți bani a făcut în 10 ore și care a fost cel mai scump produs.

vineri, ora 1.25 Aceste telefoane Nokia merită atenția voastră de Black Friday

vineri, ora 1.11 Am reactualizat oferta celor de la Clickshop.ro. O găsiți aici.

vineri ora 12.30 Au venit primele rezultate de le eMAG. Câte mașini s-au vândut de Black Friday

vineri, ora 9.00 Flanco a dat drumul la reduceri. Sunt câteva probleme cu site-ul, dar ofertele sunt semnificative.

vineri, ora 8.35 Nici cei de la PC Garage nu au stat pe gânduri și au făcur reduceri semnificative de Black Friday. Vedeți aici cele mai bune oferte ale lor.

vineri, ora 7.53 Telefoanele de la eMAG sunt la preț special și unele chiar merită. Avem o listă și cu televizoare pe care să le luați în considerare.

vineri, ora 7.12 Am selectat cele mai bune laptopuri și cele mai bune tablete din oferta eMAG. Găsiți și console și jocuri aici. Întreaga ofertă eMAG aici.

vineri, ora 06:50. emag dă drumul reducerilor de Black Friday 2014 cu câteva zeci de minute mai târziu decât anunţase în presă un reprezentant al companiei. Sunt disponibile 450.000 de produse, din zeci de categorii. Întreaga ofertă, AICI.

vineri, ora 05:50. Şi-a revenit cel.ro, după o perioadă de probleme tehnice. Între timp, magazine concurente ca Clickshop.ro au făcut o mulţime de vânzări de Black Friday 2014. În curând, intră însă în scenă emag.

vineri, ora 05:20. Mai este puţin până când emag şi, aproape sigur, Flanco vor începe reducerile de Black Friday 2014. Retaileri mari ca Altex şi Media Galaxy nu vând pe site, dar, de Black Friday 2014, deschid reţeaua de magazine din ţară încă de la ora 6.

vineri, ora 04:15. Black Friday 2014 face o primă victimă, pe cei de la cel.ro. Aflăm ce problemă au avut chiar în această dimineaţă a marilor reduceri, în acest articol.

vineri, ora 03:50. Prima „victimă” de Black Friday 2014 este cel.ro, magazin al cărui site nu poate fi accesat la această oră. pcgarage.ro, în schimb, are câteva reduceri interesante de acest Black Friday.

vineri, ora 03: Am ales, din oferta de Black Friday 2014 a magazinelor care au început reducerile imediat după miezul nopţii, o serie de telefoane care îşi merită cu adevărat preţul. Analiza noastră, în acest articol.

vineri, ora 02:20. Am analizat foarte rapid oferta F64 şi am descoperit câteva reduceri cel puţin interesante de Black Friday. Toate aceste oferte de nerefuzat, în acest articol.

vineri, ora 01:45. Am analizat atent oferta evomag şi am scris un articol util pentru cei care vor să cumpere ceva despre acest magazin online. Aflăm mai multe informaţii, aici.

vineri, ora 01:40. Black Friday 2014 a început oficial şi la Utok. Vedem oferta de tablete şi smartphoneuri a companiei româneşti, AICI.

vineri, ora 01:25. emag trimite un newsletter cu oferta de Black Friday 2014. Ţi-o prezentăm în amănunt, în acest articol.

vineri, ora 01:14: este clar, emag va începe reducerile de Black Friday 2014 la ora 6 dimineaţa, a anunţat un reprezentant al companiei.

vineri, ora 01: emag publică un filmuleţ în care arată cum a organizat Black Friday 2014! A durat ceva până au reuşit să filmeze uriaşul depozit.

vineri, 00: 50 – evomag.ro a început oficial Black Friday. Vedem toate produsele lor, AICI.

vineri, 00:45 – Încă aşteptăm ca emag şi Flanco să înceapă reducerile!

vineri, 00:30 – Am aruncat o privire şi pe oferta de Black Friday 2014 a celor de la Yellow Store. V-o prezentăm la acest link.

vineri, oo:15 – F64 a început reducerile de Black Friday 2014. Produsele scoase spre vânzare de Vinerea Neagră pot fi văzute AICI.

vineri, 00:01 – clickshop.ro a început deja Black Friday 2014. Lista lor de produse poate fi consultată AICI. Pe acest site, reducerile ţin până pe 23 noiembrie, însă stocul este limitat.

joi, 23:50Flanco încă nu a pornit, s-a anunțat pentru dimineață, dar pregătiți-vă conturile – chiar dacă ei țin campania trei zile, cele mai tari reduceri se vor epuiza rapid.

joi, 23:40 Tocmai s-a dat startul și pe Telekom.ro, am văzut telefoane care merită toată atenția. Spor!

joi, 23:30 Elefant.ro a pornit campania de reduceri de vreo oră, nu ne-au convins cine știe ce pe zona IT, dar, ce-i drept, nici nu sunt cu profil specific. Totuși, dacă sunteți în căutare de telefoane sau tablete ieftine, poate aveți șanse să găsiți ceva. Campania durează la ei mult și bine, până pe 2 decembrie.

joi, ora 23:00 La eMAG a început „show time”, au postat un filmuleț cu principalele reduceri, dar anunțul rămâne de neclintit, nebunia Black Friday începe dimineață.

joi, ora 21:30 Mai sunt câteva ore până la ora 0, când majoritatea magazinelor online încep oficial Black Friday 2014. emag, magazinul care a adus Black Friday în România în anul 2011, va începe ceva mai târziu, probabil spre ora 05 a dimineţii de vineri.

joi, ora 20.30 Avem pentru voi sfaturi de Black Friday 2014. Citiți-le bine și dați-le mai departe.

joi, ora 19: Și Clickshop.ro a început Black Friday joi, are muuuulte, muulte reduceri deja anunțate pentru Black Friday. Am văzut reduceri de peste 50% la imprimante, rutere, hard-uri de 1TB, rucsacuri, trepiede etc. Livrare tot 48 de ore.

joi, ora 19: Germanos.ro și-a afișat reducerile, iar unele stocuri deja au trecut pe ‘epuizat’. Dar în continuare sunt multe oferte tentante, iar livrarea se face în maxim 48 de ore.

joi, ora 16: emag ne-a oferit şi o listă cu produsele care vor fi mâine la reducere, de Black Friday, precum şi preţurile acestora. Găsim aceste informaţii, în acest articol.

joi, ora 13: Am aruncat o privire şi pe oferta de Black Friday 2014 a celor de la Likeit şi ne-a plăcut ce am găsit. Vă povestim mai multe, în acest articol.

joi, ora 11: De Black Friday 2014, poţi cumpăra câteva telefoane un pic mai vechi, dar excelente, la un preţ foarte bun. Aflăm mai multe, în acest articol Playtech dedicat Black Friday 2014.

joi, ora 09: evomag.ro anunţă că toate produsele care vor fi prezentate pe site la reducere, de Black Friday 2014, au fost testate de echipă şi sunt în perfectă stare. Dacă faceţi mâine o comandă, veţi primi un mail şi un SMS de confirmare. Primirea acestor mesaje vă confirmă că produsul a fost cumpărat şi va veni la dvs acasă, în scurt timp.

miercuri, ora 19:30: Atunci când vorbim de Black Friday în România, nu are cum să nu ne vină în minte numele magazinului emag. În acest articol, îţi prezentăm cam tot ce trebuie să ştii despre ofertele cu care emag îşi aşteaptă clienţii de Black Friday 2014.

miercuri, ora 18: Am încercat să vedem cum se pregătesc de Black Friday 2014 producătorii români de electronice. Am analizat ofertele Evolio, E-boda, Utok, Maguay şi Allview.

miercuri, ora 12: Carrefour Online a început deja reducerile de Black Friday 2014. Supermarketul a început Vinerea Neagră de miercuri, 19 noiembrie. Lista de produse la reducere poate fi consultată pe această pagină.

UPDATE: Black Friday 2014 şi la pcmadd.com, un magazin online de pe care poti fi cumpărate laptopuri, sisteme PC, imprimante şi accesorii. Consultăm produsele pcmadd pe această pagină.

emag.ro a câştigat autoritar competiţia la precedentele ediţii ale Black Friday. În 2014, cei de la emag promit şi  mai multe produse la reducere, inclusiv câteva zeci de automobile.

Black Friday 2014 la Emag. Ce pregăteşte cel mai mare magazin online

Pe acest site, reducerile încep imediat după miezul nopţii şi ţin toată ziua de vineri, 21 noiembrie 2014. Pentru a-ţi face o idee despre ce va oferi emag, poţi accesa acest link.

Black Friday 2014 la Flanco. Reducerile ajung la 80%

Şi Flanco are gânduri mari de Black Friday, după un an trecut destul de reuşit. Produsele se vând şi online, dar Flanco mizează enorm pe reţeaua de 87 de magazine din ţară. Flanco a anunţat că a pregătit 4.000 de produse pentru Black Friday 2014.

Flanco a ales să extindă perioada reducerilor la 3 zile (21, 22 şi 23 noiembrie 2014). Flanco nu va participa însă şi la „runda” de reduceri de Black Friday din 28 noiembrie 2014.

Pentru a-ţi face o idee despre ce va oferi emag, poţi accesa acest link.

Black Friday 2014 la UTOK. Reduceri mari la tablete şi telefoane

Şi UTOK participă la Black Friday 2014, cu reduceri interesante la smartphoneuri şi tablete.

Pentru a consulta lista de produse pregătită de UTOK pentru Black Friday, poţi accesa această pagină.

Black Friday 2014 la F64. Poţi adăuga produse în wishlist

F64 este foarte bine pregătit pentru Black Friday 2014. Utilizatorul poate să adauge de pe acum (când siteul se încarcă foarte uşor, iar cumpărătorii nu se „înghesuie” prea tare) produse într-un wishlist (listă de dorinţe), produse pe care le poate cumpără extrem de rapid vineri, 21 noiembrie 2014, când F64 propune reducerile sale de Black Friday.

Pentru a adăuga produse în lista de dorinţe pentru Black Friday 2014, te rugăm să accesezi acest link.

Black Friday 2014 la Clickshop. Reduceri mari la electronice şi electrocasnice

Clickshop a avut, anul trecut, o mulţime de produse la ofertă şi a înregistrat vânzări extrem de bune. Multe dintre produse sunt vândute, de Black Friday 2014, cu reduceri de peste 50%.

Pentru a consulta lista de produse a clickshop, poţi accesa acest site.

Black Friday 2014 la Evomag. Reduceri la mii de produse

evomag.ro nu mai este de multă vreme un site concentrat exclusiv pe electronice. Acum, siteul oferă chiar şi produse de bricolaj, produse de îngrijire ori anvelope auto. Însă, laptopurile, tabletele şi televizoarele se anunţă a fi marile vedete vineri, 21 noiembrie, de Black Friday 2014.

Vizitaţi această pagină pentru a consulta produsele evomag.

Vom completa acest articol şi cu ofertele altor magazine, de Black Friday 2014. Rămâneţi pe playtech.ro pentru a afla, joi şi vineri, în ziua reducerilor, cele mai interesante oferte de Black Friday 2014.

Citește și: