Maguay prezinta No Time for Downtime

Maguay prezinta No Time for Downtime

Maguay a organizat astazi cea de-a zecea editie a evenimentului No Time for Downtime, un eveniment care a vizat specialistii IT si managementul companiilor din Romania. Cu aceasta ocazie, fima romaneasca a serbat 20 de ani de existenta pe piata locala si 10 ani de traditie a intalnirilor No Time for Downtime.Maguay No Time for Downtime

In cadrul intalnirii, am putut discuta direct cu liderii si promotorii de tehnologie si inovatie IT precum Intel, Oracle, Symantec, Quantum, Fortinet, Promise Technology, VMware, Kingston, InWin si Arxivar. Actiunea celor de la Maguay a fost structurata in doua sectiuni distincte: pe de-o parte prezentari sustinute de catre parteneri si o sesiune de demonstratii showcase, in cadrul carora specialistii au prezentat live performantele echipamentelor si solutiilor IT.

Evenimentul a subliniat atat realizarile si ritmul de crestere realizat de compania Maguay, cat si directiile de dezvoltare si inovatie ce urmeaza sa fie parcurse in viitorul apropiat. Au fost prezentate solutiile din portofoliu: servere, storage, sisteme portabile si desktop, sisteme optimizate pentru baza de date numarulul unu in lume (Oracle Data Base), arhivare, document management, monitorizare flota si e-learning. De asemenea conferinta a atins subiecte de un real interes actual precum: inovarea si optimizarea tehnologiilor de calcul, solutii de stocare cat mai eficiente, software pentru datacenter-uri si managementul in cloud, solutii profesionale de firewall si back-up.

Tableta Maguay

In cadrul ariei showcase am identificat atat produsele deja cunoscute ale companiei Maguay: ultrabook-uri, laptop-uri, sisteme all in one, precum si cateva noutati ce urmeaza sa isi faca aparitia pe piata locala. Dintre acestea cea mai interesanta este tableta Maguay de 9,7 inci cu procesor dual-core la 1,6 GHz, 1GB RAM si modul 3G integrat. Jucaria arata foarte bine si trebuie sa va marturisim ca se si comporta pe masura. Chiar daca pentru moment este in faza de proiect, in cazul in care va intra pe piata la un pret competitiv, noi suntem de parere ca are toate sansele sa devina un best buy in segmentul sau.

Tableta Maguay Spate

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: