Xiaomi lansează trei telefoane în România cu o piesă de teatru pe întuneric: Cum se descurcă 14T Series

de: Ozana Mazilu
04 10. 2024

Xiaomi a adus în România trei noi smartphone-uri, printr-un eveniment inedit desfășurat pe întuneric. Pe 3 octombrie, gigantul chinez a lansat modelele Xiaomi 14T, 14T Pro și Mix Flip într-o manieră neconvențională: printr-o piesă de teatru interactivă, „Întâlnire în low light”. Evenimentul a avut loc într-o atmosferă de semi-întuneric pentru a sublinia capacitățile impresionante ale camerelor foto ale noilor dispozitive.

„Fiți alături de noi la prima piesă de teatru neconvențională din România jucată pe întuneric, «Întâlnire în low light». Îmbinând arta și tehnologia, piesa pune în lumină emoțiile, prin obiectivul Leica al noilor smartphones Xiaomi 14T, 14T Pro & Mix Flip”, se arată în invitația pentru eveniment.

Participanții au avut ocazia să testeze telefoanele în condiții de lumină scăzută, fotografiind și filmând actorii care au interacționat direct cu publicul. În plus, ne-au fost oferite noile telefoane pentru a captura momente din piesa de teatru.

Un spectacol neconvențional și interactiv

Piesa de teatru, intitulată „Întâlnire în low light”, a fost o experiență amuzantă și inedită, povestind despre două perechi de frați siamezi care merg la un double-date. Actorii au interacționat în mod constant cu publicul, iar cei prezenți au fost invitați să facă fotografii și videoclipuri folosind telefoanele Xiaomi 14T, 14T Pro și MIX Flip. În ciuda condițiilor de lumină scăzută, camerele telefoanelor s-au descurcat remarcabil, capturând detalii clare și imagini vibrante.

Piesa a surprins emoțiile și dinamica dintre personaje, totul pus în valoare prin tehnologie. La finalul spectacolului, cele mai bune fotografii realizate de public au fost proiectate pe un monitor, demonstrând capacitățile fotografice ale noilor telefoane. Această piesă a fost un exemplu perfect de fuziune între artă și tehnologie, oferind publicului o experiență interactivă unică.

Detalii despre noile telefoane Xiaomi

În cadrul lansării, au fost prezentate specificațiile tehnice ale celor trei noi modele. Xiaomi 14T vine echipat cu un procesor MediaTek Dimensity 8300-Ultra și dispune de un ecran AMOLED de 6,67 inchi, având o rată de refresh de 144 Hz. Sistemul său de camere, dezvoltat în colaborare cu Leica, include o cameră principală de 50 MP, capabilă să filmeze în rezoluție 4K. Modelul Xiaomi 14T Pro este și mai performant, având un procesor MediaTek Dimensity 9300+, o baterie de 5000 mAh și o capacitate de încărcare rapidă de 120 W.

În același timp, Xiaomi MIX Flip este primul telefon pliabil lansat de companie în România, impresionând prin designul său compact și specificațiile de top. Acesta dispune de un ecran frontal de 4,01 inchi și unul interior de 6,86 inchi, ambele cu rate de refresh de 120 Hz. Este alimentat de un procesor Snapdragon Gen 3 și are o baterie de 4780 mAh cu încărcare rapidă.

Prin aceste lansări, Xiaomi își continuă expansiunea globală, aducând în prim-plan tehnologii inovatoare care pun accentul pe experiențele utilizatorilor. Evenimentul din România a fost o demonstrație clară a direcției în care compania dorește să meargă – îmbinând performanța tehnologică cu interacțiuni creative și neconvenționale.

Astfel, Xiaomi demonstrează că, dincolo de specificațiile tehnice, experiența de utilizare și modul în care tehnologia se poate integra în viața cotidiană sunt la fel de importante.