Petrecere după Dinamo – Rapid, în Giulești. Cum au sărbători rapidiștii alături de fani victoria cu ”câinii”

de: Beatrice Dumitru
27 01. 2024

Fanii Rapidului nu au făcut deplasarea pe Arena Națională pentru derbyul Dinamo – Rapid și au ales să vadă partida pe propriul stadion, în Giulești. După succesul, 2-1, cu rivala din Ștefan cel Mare, jucătorii au mers în Grant pentru a sărbători alături de suporteri.

Cum au petrecut jucătorii Rapidului alături de fani

Rapid a câștigat derby-ul cu Dinamo, în etapa cu numărul 23 din SuperLiga, prin golurile marcate de Papeau și Burmaz. Suporterii giuleșteni au urmărit întâlnirea pe ecranele celor două tabele de marcaj ale stadionului din Grant, iar la finalul partidei de pe Arena Națională au dat drumul la fiesta, alături de jucătorii lui Cristiano Bergodi.

Pe acordurile imnului Rapidului, fotbaliștii alb-vișinii au intrat pe teren și au mers în fața peluzei, unde au cântat alături de fani ”Ole, ole, mulțumim, Rapidule”, dar și alte cântece celebre în Giulești. Atmosfera a fost incendiară și n-au lipsit nici torțele și fumigenele.

După aproximativ 30 de minute în care s-au bucurat împreună, jucătorii au plecat și au părăsit gazonul în aplauze și cântând „Săriți cu toții și strigați tare să moară câinii din Ștefan cel Mare”.

Jucător al Rapidului, ironie despre Dinamo

La finalul victoriei care i-a dus pe locul doi în SuperLiga, mijlocașul Rapidului, Alexandru Albu, nu a ratat ocazia și a jignit marea rivală, pe care a numit-o ”echipă mică”.

„Am intrat mult mai montați după pauză. Importante sunt punctele, nu mai contează cum le-am obținut. Nu ne-a surprins cu nimic Dinamo. Știam tactica lor, știam ce vor juca. Noi ne-am surprins pe noi.

Iar ținem acest bilanț, jucăm foarte slab cu echipele mici. Trebuie să fim bărbați și să jucăm indiferent dacă e sau nu presiune. Când am ieșit la pase, am dominat. Știam că ei se vor baza pe contraatacuri. Ne-am apărat bine, ne-am închis și am luat trei puncte”, a declarat Alexandru Albu.

”N-a fost cel mai bun meci al nostru”

Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului, a trăit cu mari emoții victoria cu Dinamo de pe Arena Națională și a recunoscut că prestația echipei sale n-a fost cea mai reușită. Rapidiștii au fost dominați de Dinamo mai ales în prima repriză.

N-a fost cel mai bun meci al nostru. Putem să jucăm mult mai bine decât astăzi, dar rezultatul este excepțional. Am avut o grămadă de emoții. Cum să nu ai la un astfel de joc?

Citește și: Dan Șucu, acuzat că și-a pus fiul căpitan la Rapid. „Nu e nepotism?”. Cum a răspuns omul de afaceri

Băieții au avut mare nevoie de fani. S-a simțit că nu au fost alături de noi. Sper să nu se mai întâmple lucrul ăsta și să nu mai avem probleme”, a declarat Dan Șucu.

Rapid se află pe locul doi al clasamentului, la opt puncte de liderul FCSB.