Meci tare pentru Dinamo în Liga Campionilor la handbal masculin: Sporting Lisabona vine la București pe 23 octombrie 2024. Cine transmite partida la TV

de: Iulian Ioncea
23 10. 2024

După ce anul trecut a ajuns până în Final Four în Europa League la handbal masculin, Dinamo București evoluează în acest sezon în Liga Campionilor și până acum a făcut-o foarte bine.

Cu șanse reale de a se califica mai departe în competiție, Dinamo București are un meci tare pe 23 octombrie 2024: în Capitala României sosește Sporting Lisabona, liderul neînvins al Grupei A din Liga Campionilor.

Cu 9 puncte obținute după patru victorii și un egal, echipa portugheză este în mare formă, astfel că Dinamo București va avea mult de muncă, dacă vrea să obțină victoria.

Echipa din România vine după două înfrângeri în deplasare, împotriva celor de la PSG și de la Veszprem, asta după ce primele trei etape au fost câștiga de Dinamo, împotriva celor de la Wisla Plock, Eurofarm Pelister și Fredericia.

Dinamo – Sporting se vede pe Digi Sport și Prima Sport

Cu șase puncte obținute, în acest moment Dinamo București se află pe locul 5 în Grupa A din Champions League, poziție care îi permite să meargă în play-off-ul competiției.

„Am încredere în echipă. Echipa crește, iar asta este cel mai important. Vom vedea ce se întâmplă. Sporting joacă fantastic, au un antrenor excelent, au început foarte bine în Liga Campionilor și acum cred cu adevărat în ceea ce fac. Este o echipă grozavă și au rezultate fantastice. Sunt pe primul loc în grupă și vrem să-i învingem, pentru că toată lumea știe că punctele de acasă sunt vitale dacă vrei să faci ceva. Da, vom lupta să câștigăm meciul, fără să speculăm, fără ezitare, fără dubii. Mergem la victorie”, a spus David Davis, antrenorul lui Dinamo.

Meciul dintre Dinamo București și Sporting Lisabona din Grupa A a Ligii Campionilor la handbal masculin se joacă pe 23 octombrie 2024, de la ora 19.45, și va fi transmis în direct de Digi Sport 3 și Prima Sport 3.