Jelena Ostapenko și gestul care a iritat pe toată lumea. ”Să mute cineva Soarele” VIDEO

de: Beatrice Dumitru
20 02. 2024

This browser does not support the video element.

Jelena Ostapenko (26 de ani, locul 9 WTA), cunoscută publicului din România după ce a învins-o pe Simona Halep (32 de ani) în finala de la Roland Garros (2017), face ce face și ține iar prima pagină a tabloidelor, dar nu prin performanțe sportive.

Jelena Ostapenko, nou derapaj la Dubai

Sportiva din Letonia participă zilele acestea la turneul WTA 1000 de la Dubai, din Emiratele Arabe Unite, acolo unde pe tabloul principal se află si Sorana Cîrstea. Ostapenko s-a calificat luni în turul al doilea al turneului, dotat cu premii totale în valoare de 3.211.715 de dolari, după ce a trecut în trei seturi, 5-7, 6-2, 6-3, de chinezoaica Wang Xiyu (64 WTA), venită din calificări.

La un moment dat, Ostapenko, recunoscută pentru ieșirile sale necontrolate, a făcut un gest care s-a viralizat în timp record.

Jelena Ostapenko / Foto: captură Instagram-@jelena.ostapenko

Sportiva a fost deranjată, la un serviciu, de lumina soarelui.

”Cineva să mute Soarele”, scrie pe pagina de X a Lorenei Popa.

Citește și: Cum a reacționat Jelena Ostapenko după ce a învins-o pe Sorana Cîrstea. A și făcut o glumă la care a râs doar ea

Cum a reacționat Jelena Ostapenko după ce a învins-o pe Sorana Cîrstea. A și făcut o glumă la care a râs doar ea

Ostapenko a ieșit în evidență și la turneul de la Adelaide, unde în turul întâi adversară i-a fost Sorana Cîrstea (33 de ani, 26 WTA). Ostapenko a câștigat partida, scor 2-6, 6-2, 6-4, dar a ieșit prin evidență mai mult prin declarațiile pe care le-a făcut după aceea.

Ostapenko nu a strălucit, dar la final a avut chef de glume. Și-a caracterizat jocul, dar nu a râs nimeni la gluma ei.

Imediat după punctul câștigător, letona s-a descătușat și a urlat, după care s-a destins la interviu.

”Cred că am dormit în primul set, nu sunt o persoană matinală.

Am avut nevoie de ceva timp pentru a intra în meci. Sunt mulțumită că am reușit să câștig. Îmi place foarte mult în Australia, mă simt bine aici. Simt că lovesc mingea bine, condițiile sunt foarte bine. Încerc să fiu calma, îmi păstrez răbdarea.

Vreau să-mi fac jocul meu, să rămân calmă. Uneori, mă grăbesc, trebuie doar să-mi fac jocul meu, să impun ritmul”, a spus Jelena Ostapenko, după victoria cu Sorana Cîrstea.

Citește șiSorana Cîrstea, șocată după ce Simona Halep a fost depistată dopată: ”Poate sunt puțin paranoică, dar nu este de joacă”