Cu cine s-a distrat Simona Halep la nunta lui Ianis Hagi. Au râs și au dansat împreună, de față cu soția acestuia

de: Apostol Stefan
18 07. 2024

La finalul săptămânii trecute, familia Hagi a fost în mare petrecere, după cununia religioasă a mezinului familiei, Ianis cu partenera sa, Elena Tănase. Ulterior, la petrecerea de la Palatul Știrbey, au fost peste 500 de invitați. Printre ei și fosta numărul 1 WTA. Ulterior, fanii au aflat cu cine s-a distrat Simona Halep la nunta lui Ianis Hagi. În tot acest timp au râs și au dansat împreună, de față cu soția acestuia.

Ianis Hagi și Elena Tănase, nuntă mare la palat

Pe 14 iulie, înconjurați de familie, apropiați și prieteni, Ianis Hagi și Elena Tănase și-au făcut jurămintele în fața preotului, cununându-se religios.

Apoi, cu mare alai au pornit spre Buftea, unde la Palatul Știrbey s-au strâns peste 500 de invitați la marea petrecere dată în cinstea acestui eveniment unic din viața lor.

Socrul mare, Gică Hagi, a scos din buzunar nu mai puțin de 200.000 de euro pentru nunta fiului său, de care este cât se poate de mândru.

Cu cine s-a distrat Simona Halep la nunta lui Ianis Hagi

În lista de invitați a fost și numele sportivei, care a venit la eveniment însoțită de părinții ei. Așa cum era de așteptat, Simona Halep a decis să poarte o rochie superbă. Sportiva nu s-a uitat la bani, și a avut o apariție spectaculoasă.

Dar, conform unor surse apropiate evenimentului, se pare că fosta număr 1 WTA a avut puține apariții pe ringul de dans. Dar, conform surselor, a avut foarte multe poze făcute alături de câțiva dintre colegii de națională ai mirelui, printre care și Denis Alibec. Acesta, de altfel, avea să publice pe contul personal de Instagram, poza în care apare alături de sportivă.

Pe de altă parte, Simona Halep a ales să stea la masă în compania unui foarte bun prieten al socrului mare. Este vorba de celebrul Gică Popescu, care a fost prezent la nuntă alături de soția sa, Luminița.

Au râs și au dansat împreună, de față cu soția acestuia

Aceleași surse au mai povestit că celebra sportivă a râs și a dansat cu Gică Popescu. Chiar în prezența soției acestuia. Pentru eveniment, așa cum spuneam, a ales o rochie neagră, clasică, dar extrem de scumpă, cu un preț care variază între 15.000 și 20.000 de euro.

Simona Halep a impresionat restul de invitați, reușind chiar să întoarcă câteva capete pe tot parcursul serii. Cu toate astea, a avut puține apariții pe ringul de dans.

În schimb, celebrul Gigi Becali avea să fie surprins făcând spectacol pe ringul de dans. Acesta s-a aflat și el la fericitul eveniment, însoțit de partenera sa de viață.