A etalat bijuterii de aproape 5 milioane de euro și a fost aspru criticată. ”De ce să arăți toate astea când sunt oameni care nu au ce mânca?”

de: Beatrice Dumitru
16 01. 2024

Georgina Rodriguez (29 de ani), logodnica lui Cristiano Ronaldo (38 de ani) a ajuns iar subiect de discuții în mediul online. Ea și-a etalat în vacanță bijuterii de aproape 5 milioane de euro.

Ce bijuterii a etalat Georgina Rodriguez

Iubita lui Cristiano Ronaldo a folosit contul de Instagram pentru a le artăta celor 55,6 milioane de urmăritori imagini din cea mai recentă vacanță petrecută alături de starul portughez, în Dubai. Și asta a inclus etalarea ținutelor îndrăznețe, dar și o superbă colecție de bijuterii, cu un preț pe măsură.

Georgina Rodriguez a purtat bijuterii în valoare de aproape cinci milioane de euro, printre care un set de diamante de trei milioane de euro și un inel Cartier de aproape un milion de euro. Postarea Georginei Rodriguez a adunat peste două milioane de „like-uri” și a generat peste 8.000 de comentarii.

Bijuteriille Georginei Rodriguez. Surssa foto: Instagram

„Regina Diamantelor! Georgina Rodriguez strălucește în vacanța din Dubai și își etalează colecția de bijuterii de 4 milioane de lire sterline.”, au scris cei de la The Sun.

Iubita lui Cristiano Ronaldo a primit multe mesaje pozitive, dar și critici din partea fanilor. „Ca o regină”, „Zeiță pe dinafară, dar și cu un suflet frumos”, „O doamnă superbă”, „Minunată” sunt doar câteva dintre comentariile pozitive.

Dar nu au lipsit nici cei care au pus-o la zid pentru că și-a etalat bijuteriile atât de scumpe: „De ce să arăți toate astea când sunt oameni care nu au ce mânca?”, „Există un singur lucru pe care banii nu îl pot cumpăra: clasa”, „Ok, vedem diamantele lui Cristiano”, „Unghii mult prea lungi și prea multe bijuterii”, sunt câteva dintre comentariile adresate Georginei.

Cristiano Ronaldo, despre iubita sa

În octombrie 2021, Cristiano Ronaldo și iubita sa, Georgina, anunțau că vor deveni din nou părinți, dar de gemeni. Două luni mai târziu aflau că este vorba despre o fetiță și un băiețel. Însă, cei doi au trăit o dramă, după ce micuțul lor a murit la naștere. ”Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu puțină speranță și fericire”, spunea atunci Cristiano Ronaldo.

Citește și: Iubita lui Cristiano Ronaldo, numită ”întreținută” de americani, a reacționat imediat. Ce replică le-a dat Georgina Rodriguez

După aproape doi ani de la acel moment delicat, Cristiano Ronaldo a mărturisit că a trecut peste orice moment greu cu ajutorul iubitei sale, alături de care vrea să își petreacă tot restul vieții.

“A suferit când era tânără și privește viața cu alți ochi. Mă ascultă, îmi oferă stabilitate și a făcut în așa fel încât să nu cad după moartea băiatului nostru. Vreau să mă căsătoresc cu ea, este în plan și acest lucru. Este foarte matură pentru vârsta ei”, a spus Cristiano Ronaldo în presa din Spania.

Georgina Rodriguez, în topul celor mai bogate soții de fotbaliști

Ziariștii britanici au realizat, în decemnrie 2023, un Top 10 cele mai bogate iubite de fotbaliști care și-au făcut singure averea. Suprinzător, partenerele celor mai mari rivali din fotbal, Leo Messi și Cristiano Ronaldo, nu se află în primele trei locuri ale ierarhiei.

Citește și: Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo, pusă la zid din cauza cadourilor oferite fiicelor sale de Crăciun. Au costat mii de euro

În clasament se regăsește și Georgina Rodriguez, care se bucură de o comunitate imensă pe rețelele de socializare, fiind urmărită doar pe Instagram de aproape 56 de milioane de persoane. O singură postare realizată în mediul online îi aduce iubitei lui Cristiano Ronaldo în conturi mii și chiar zeci de mii de euro.

Georgina Rodriguez. Sursa foto: Instagram

Georgina Rodriguez, cea mai cunoscută parteneră de fotbalist din lume, ocupă locul 8 în top, cu 10,4 milioane de euro, ea fiind imaginea unor companii de nivel mondial.

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo formează un cuplu din 2016. Cuplul are două fiice, iar fotbalistul mai are trei cu mame surogat.