Un teribilist, cât pe ce să își piardă viața. O glumă l-a adus la un pas de moarte, momentul a fost filmat. Video

de: Ana Anițoiu
30 06. 2023

Un teribilist a fost cât pe ce să își piardă viața în Statele Unite ale Americii. O glumă l-a adus la un pas de moarte, iar momentul a fost filmat. Imaginile video au iscat numeroase comentarii critice din partea internauților, care s-au arătat revoltați de incident.

De la o glumă, la un pas de moarte

Teribilistul a sărit peste o balustradă de protecție în timp ce se afla la un canion, și aproape a alunecat de pe o stâncă. Momentul terifiant a fost filmat, iar înregistrarea video a fost publicată miercuri după-amiază pe Reddit.

În imagini se vede cum bărbatul a alergat și a sărit peste balustrada de siguranță înainte de a ateriza în picioare și de a aluneca pe o pantă abruptă, la doar câțiva centimetri de marginea prăpastiei.

Femeia care a înregistrat momentul a țipat în timp ce bărbatul a alunecat spre margine înainte de a reuși să se oprească. Clipul de șapte secunde s-a încheiat cu bărbatul la marginea prăpastiei, cu brațele întinse. Incidentul ar fi avut loc în 2022 la Canionul Bryce. Alte surse susțin că s-ar fi petrecut la Marele Canion, conform Daily Mail.

Teribilistul, criticat pe rețelele sociale

Internauții de pe Reddit au comentat imediat videoclipul, împărtășindu-și indignarea și revolta față de acțiunile neglijente și periculoase ale bărbatului din imaginile video.

”Acest videoclip m-a făcut să înjur în limba franceză, nici măcar nu știu franceză”, ”Se pare că selecția naturală și-a luat mai degrabă o zi liberă”, și ”Întotdeauna m-am întrebat când eram copil cum cad oamenii în astfel de canioane, nu aș fi ghicit niciodată că acesta este motivul”, au fost câteva dintre comentarii.

Amendă imediată de 10.000 de dolari pentru că a trecut peste gardul acela. Asta îi va face pe cei ca el să se gândească de două ori înainte de a mai face așa ceva”, a sugerat un internaut.

În fiecare an, 11 persoane mor la Marele Canion. Dintre acestea, doar două-trei persoane mor din cauza căderilor, a declarat purtătorul de cuvânt al parcului, Kirby-Lynn Shedlowski. Șansele de a muri prin cădere de pe margine sunt de aproximativ 1 la 1,8 milioane. Alte decese sunt atribuite cauzelor naturale, problemelor medicale, sinuciderii, căldurii, înecului și accidentelor de circulație.