Surpriză uriașă pentru o femeie, după ce s-a apucat de renovarea casei pe care și-a cumpărat-o. Ce mesaj a găsit sub tapetul vechi 

de: Ana Anițoiu
22 06. 2023

O femeie a avut parte de o surpriză uriașă după ce s-a apucat de renovarea casei pe care și-a cumpărat-o și a găsit un mesaj sub tapetul pe care și-a propus să îl înlocuiască. Fostul proprietar al locuinței a povestit în scris o întâmplare nefericită.

Ce mesaj a găsit femeia sub tapet

După ce a început să îndepărteze tapetul ce fusese pus de proprietarii anteriori în anii 1990, femeia a găsit un bilețel în care era precizat numărul de role de tapet de care va avea nevoie pentru a redecora încăperea.

”Dacă va trebui să înlocuiți tapetul din nou această cameră, veți avea nevoie de opt role. Am cumpărat doar șase role la 17 lire sterline pe rolă pe 5 decembrie 1997 și nu am avut suficient. M-a enervat foarte tare. Jon. 21 decembrie 1997.”, arăta bilețelul.

O fotografie a biletului a fost distribuită pe Reddit și a adunat peste 66.000 de aprecieri și aproximativ 700 de comentarii.

Biletul pe care l-a gasit femeia sub tapet

Val de reacții la mesajul ascuns sub tapet

În timp ce majoritatea utilizatorilor nu s-a putut abține să nu râdă de greșeala lui Jon, câteva persoane s-au întrebat ce fel de om pune tapet cu patru zile înainte de Crăciun.

”Poate că iubita sau iubitul său a fost genul care l-a făcut pe bietul Jon să muncească din greu pentru a redecora cu doar patru zile înainte de Crăciun, când ar fi trebuit să bea bere”,

”Sperați să mai primiți încă două role de la Moș Crăciun?” și ”Cineva care trebuie să dovedească faptul că viața lor este unită înainte de sosirea hoardei de vizitatori de Crăciun care îl judecă?”, au fost câteva dintre comentarii, potrivit The Mirror.

Alții au profitat de ocazie pentru a împărtăși notele pe care le-au lăsat pentru viitorii proprietari, unele mai discutabile decât altele.

”Încă plănuiesc să pictez o mustață mare data viitoare când voi redecora, astfel încât, în viitorul îndepărtat, când vom dezveli pereții pentru a decora din nou, să mă pot întoarce la soția mea și să-i spun: mi-ai găsit ascunzătoarea”,

”Undeva, sub tapetul din holul părinților mei, se află scris de tatăl meu: Asta va fi gata până la Crăciun. Scris dedesubt de către mama mea este: În ce an?”, au fost alte comentarii.