O cunoscută prezentatoare TV a vorbit despre divorțul răsunător de un fotbalist celebru: ”A jurat în fața mea și a copiilor” VIDEO

de: Beatrice Dumitru
07 12. 2023

Ea este o cunoscută prezentatoare TV, iar el unul dintre cei mai importanți fotbaliști care au jucat în  Serie A. Cei doi au divvorțat după un mariaj de 17 ani, iar acum vedeta a dat cărțile pe față despre cum s-a încheiat relația cu fostul soț și ce a făcut acesta.

”M-am simțit o proastă”

La un an și jumătate de la divorț, cunoscuta prezentatoare TV a făcut dezvăluiri, într-o emisiune de televiziune, despre relația cu fostul fotbalist și motivul despărțirii lor. În vara lui 2022, cei doi au pus punct căsniciei după 17 ani, din cauza infidelității bărbatului.

Este vorba despre frumoasa Ilari Blasi (42 de ani) și Francesco Totti (47 de ani). ”Întoarcerea lui Ilary Blasi, adevărul ei. După furtuna mediatică și o lungă tăcere, primul ei interviu televizat, în exclusivitate, la Verissimo”, anunța televiziunea italiană.

Francesco Totti a apărut în februarie 2022 lângă actuala iubită, Noemi Bocchi, la partida AS Roma – Genoa 0-0. Fosta sa soție a mărturisit că atunci când a fost confruntat cu fotografiile, fostul fotbalist a negat că ar fi vorba despre o relație extraconjugală. Pentru a se convinge, Ilary Blasi și-a urmărit soțul într-o zi.

Ilary Blasi, fosta soție a lui Francesco Totti. Sursa foto: Instagram

„A jurat în fața mea și a copiilor că povestea cu el și Noemi Bocchi a fost inventată. Am vrut să văd cu ochii mei, am vrut să am dovada, pentru că Francesco n-ar fi recunoscut niciodată. În după-amiaza zilei de 2 iulie, mi-a spus că iese să mănânce în oraș. Am aflat unde locuiește ea, am ajuns și mașina lui era parcată acolo. I-am făcut o poză, dar am tăcut din gură. Investigația s-a oprit aici, Francesco știa că eu aflasem despre relația lui.

El n-a recunoscut și i-am spus: ‘Destul! Știu totul!’. Într-un final, a recunoscut, dar a spus că nu e o relație serioasă. Nu mi-a venit să cred că bărbatul care a fost lângă mine timp de 20 de ani, care mi-a spus întotdeauna că mă iubește, care jura că nu poate trăi fără mine, a putut să facă așa ceva. M-am simțit o proastă, am simțit dezamăgire, dezgust și furie„, a mărturisit Ilary Blasi, citată de Foot Mercato.

”M-a umilit ca femeie și ca mamă”

Vedeta a afirmat că Francesco Totti a fost mereu gelos pe ea și chiar i-a cerut să își părăsească locul de muncă și să renunțe la rețelele de socializare pentru a se dedica familiei. În plus, Ilary Blasi a mai mărturisit că fostul soț a umilit-o ca mamă și ca femeie.

”M-a umilit ca femeie și ca mamă. În toată povestea asta, presa m-a atacat pe mine. El era campionul, ceea ce m-a durut cel mai tare e că nimeni nu m-a înțeles. Eu nu știam că el este așa. M-am măritat cu Francesco Totti din dragoste, nu pentru bani. Și mereu am arătat asta”, a încheiat modelul italian.

Citește și: Vedeta care și-a părăsit soția după 34 de ani și s-a recăsătorit cu cea mai bună prietenă a fiicei lui. Nimeni nu se aștepta la asta

Francesco Totti și Ilary Blasi și-au început relația în 2002 și s-au căsătorit în 2005. Ei au împreună trei copii: Cristian (17 ani), Chanel (16 ani) și Isabel (7 ani).

Francesco Totti a suferit de depresie

După divorț, Francesco Totti a spus că relația cu soția sa se deteriorase încă din toamna lui 2021, după ce ar ar fi găsit un mesaj care-i confirma ceea ce spuseseră mai mulți apropiați. Că Ilary Blasi îl înșela, iar infidelitatea acestei l-a afectat foarte tare.

Francesco Totti și iubita sa, Noemi Bocchi. Sursa foto: Profimedia

”Mai fuseseră zvonuri în trecut, atât despre ea, cât și despre mine. Însă fuseseră doar zvonuri. Acum aveam dovada, faptele. Asta m-a făcut să cad în depresie. Nu mă mai puteam preface că nu se întâmplă nimic, nu mai eram eu. Am reușit să ies datorită lui Noemi”, a declarat, în urmă cu ceva timp, Francesco Totti.

Citește și: Ce motiv a invocat Laurențiu Reghecampf la divorț. Anamaria Prodan a făcut dezvăluirea: ”Când nu ai așa ceva, nu ai caracter”

Noemi Bocchi, iubita lui Francesco Totti, este licențiată în economie, are și ea doi copii dintr-o altă relație, iar fostul ei soț, a fost în trecut managerul unei echipe de juniori a celor de la Lazio.