Noutate la Loteria Română. O nouă metodă de a juca online, disponibilă

de: Ana Anițoiu
29 08. 2023

Loteria Română a anunțat că este disponibilă o nouă metodă de a juca online la Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus şi Super Noroc.

Noua metodă de a juca online la Loto

După ce recent Loteria Română a anunțat că biletele pot fi cumpărate online prin aplicația de parcări auto amparcat.ro, aceasta a transmis că mai este disponibilă o metodă de a juca la Loto pe Internet.

”Jucătorii pot achiziţiona online bilete la jocurile loteristice tradiţionale Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus şi Super Noroc prin intermediul joaca.loto.ro”, a anunțat Loteria Română.

Cumpărarea biletelor de joc de pe aplicaţia software dezvoltată de partenerul mandatar Tec Software Solution SRL se face prin accesarea secţiunii dedicate a site-ului oficial al companiei ”Loteria Română” S.A., respectiv joacauth.loto.ro.

Prețul biletelor la Loto jucate online

Preţul biletelor la Loto jucate online este acelaşi cu cel din agenţii, iar câştigurile se achită ca şi în cazul biletelor jucate în agenţiile loto, în orice agenţie loto proprie sau mandatară, la casieriile reşedinţă de judeţ, la sediile Punctelor de Lucru Judeţene sau la casieria centrală a Loteriei Române, în funcţie de valoarea acestora.

„Parteneriatul reprezintă încă un pas ce se înscrie în strategia comercială a companiei ce vizează creşterea gradului de accesibilitate a produselor loto şi în mediul online. Suntem deschişi pentru cât mai multe colaborări, prin intermediul unor platforme/magazine virtuale din domenii cât mai diverse,

cu un număr mare de utilizatori şi avem convingerea că această modalitate practică şi accesibilă de achiziţionare a biletelor loto reprezintă un răspuns cert la aşteptările jucătorilor”, a spus directorul general al companiei Loteria Română SA, Ionuţ-Valeriu Andrei.

„Prin acest proiect am creat posibilitatea jucătorilor de a fi doar la un click distanță de jocurile loto, răspunzând astfel exigențelor tuturor categoriilor de participanți,

prioritatea noastră fiind îmbunătățirea permanentă a experienței jucătorilor în relația cu produsele companiei”, declara directorul după lansarea primei metode de joc la Loto online, prin intermediul aplicației amparcat.ro.