Leo Messi l-a lăsat fără locuința visurilor pe un youtuber renumit din America: ”Îmi doream foarte mult o anume casă”

de: Beatrice Dumitru
07 11. 2023

Leo Messi s-a transferat în vară la Inter Miami, după ce s-a despărțit de Paris Saint-Germain. Starul argentinian a fost în căutarea unei case atât pengtru el, cât și pentru rudele sale, iar acum a găsit-o. Un youtuber celebru din SUA a povestit cum l-a lăsat fotbalistul fără locuința visurilor sale.

Cum l-a lpăsat Leo Messi fără casă pe youtuber

Leo Messi a semnat în această vară un contract cu Inter Miami, valabil până în 2025, deși a avut o ofertă uriașă din Arabia Saudită, de la Al-Hilal, și a fost dorit și de Barcelona. Campionul mondial cu Argentina a ajuns la echipa lui David Beckham din postura de jucător liber de contract, după ce înțelegerea sa cu PSG s-a încheiat.

Starul argentinian a căutat imediat o locuință unde să stea alături de soție și cei trei copii ai lor în orașul Miami. De asemenea, Leo Messi a încercat să le găsească o casă în renumitul oraș și rudelor sale. Și a reușit să achiziționeze casa pe care o căuta, iar un cunoscut youtuber american a dezvăluit că fotbalistul l-a lăsat fără locuința mult dorită.

Leo Messi și soția sa, Antonela Roccuzzo.

Adin Ross, youtuber-ul celebru cu peste șapte milioane de următori pe rețelele de socializare, a dezvăluit că a rămas fără casa visurilor sale, după ce Leo Messi a intrat în licitație pentru locuința din Miami. De altfel, campionul mondial a și devenit proprietarul acesteia.

Leo Messi m-a lăsat fără casă”

În ultimul filmuleț postat pe canalul său, acesta a spus că starul argentinian ”i-a furat de sub nas” casa mult râvnită. În plus, youtuber-ul a susținut că știe că în locuina achiziționată de Leo Messi ar urma să stea părinții sau bunicii acestuia.

Leo Messi m-a lăsat fără casă în Miami. Îmi doream foarte mult o anume casă, dar se pare că până la urmă va trebui să construiesc eu una. Pentru că va fi imposibil să mai găsesc o casă cum era aceea. Și adevărul este că oferta mea a fost întrecută de a unui sportiv foarte cunoscut și foarte bogat.

Citește și: Lionel Messi, investiție de milioane de euro pentru casa din Miami. Cum arată proprietatea și ce dotări are – GALERIE FOTO

Da, este vorba de Messi. De fapt, cred că acea casă era pentru părinții lui. Și credeți-mă că și eu aș fi putut să plătesc mult. Dar pur și simplu s-a mișcat mai repede. Sau era pentru bunicii lui Messi, nici nu mai știu. Cert este că mi-au luat casa”, a spus Adin Ross, în filmulețul de pe platforma Kick.

Leo Messi a câștigat a opta oară Balonul de Aur

Leo Messi a primit din nou coroana de ”rege al fotbalului”, după ce a câștigat Balonul de Aur pentru a opta oară. Starul argentinian nu a reușit mare lucru la nivelul echipelor de club, dar succesul de la Campionatul Mondial din Qatar, unde și-a condus naționala spre titlu, l-a ajutat enorm să obțină acest trofeu.

Citește și: Salariul lui Leo Messi a fost făcut public. Ce sumă câștigă. Și un român este plătit cu bani mulți în SUA

Argentinianul este singurul fotbalist care nu joacă în Europa și care a reușit să se impună în cursa pentru prestigiosul trofeu. El a mai obținut distincția, rezervată celui mai bun fotbalist al planetei, în anii 2009, 2010, 2011, 2012, 2015, 2019 şi 2021.