Ipoteză șocantă privind relația Halep – Mouratoglou. Ovidiu Ioanițoaia: „Îmi închipui că ați auzit și dumneavoastră zvonul, cine nu l-a auzit?!”

de: Beatrice Dumitru
19 09. 2023

Simona Halep traversează cea mai grea perioadă a vieții sale, după ce a fost suspendată patru ani pentru dopaj. S-a vorbit mult despre româncă și antrenorul său Patrick Mouratoglou, mai ales după ce a fost depistată pozitiv, dar acum a fos lansată o nouă ipoteză șocantă privind relația celor doi.

Ipoteza lansată în cazul de dopaj al Simonei Halep

Vestea că Simona Halep a fost prinsă dopată a șocat lumea tenisului, iar multe voci au spus că problemele ei au început o dată cu decizia de a colabora cu antrenorul Patrick Mouratoglou și cu staff-ul acestuia. Acum, francezul este arătat cu degetul pentru ce i se întâmplă campioanei de la Roland Garros și Wimbledon.

În august 2022, fizioterapeuta Candice Gohier i-a recomandat un supliment alimentar cu colagen, denumit Keto MCT, plus alte două, aprobate de Frederic Lefebre, directorul biroului de pregătire fizică al Academiei Mouratoglou, dar și de antrenor, potrivit motivării ITIA.

În plus, anchetatorii au precizat faptul că stimularea sanguină a fost activă între martie 2022 și septembrie 2022, perioada în care Simona Halep s-a lăsat cu totul pe mâna echipei lui Mouratoglou.

Simona Halep alături de Patrick Mouratoglou.

După aflarea verdictului tribunaluui Sport Resolutions, presa din România, dar și din străinătate, a comentat pe larg despre suspendarea Simonei Halep. Directorul Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia, a lansat o ipoteză șocantă privind relația dintre Simona Halep și Patrick Mouratoglou. Faptul că soția antrenorului ar fi implicată în cazul de dopaj al sportivei.

”Îmi închipui că ați auzit și dumneavoastră zvonul, cine nu l-a auzit?!, conform căruia nevasta lui Mouratoglou, geloasă și alertată că între soțul său și domnișoara Halep, de-acum divorțată, ar fi mai mult decât o relație profesională, i-ar fi strecurat Simonei în mâncare ceva care s-o compromită.

Personal, exclud varianta. Slobodă pretutindeni, gura lumii vorbește vrute și nevrute. Pe de altă parte însă, colaborarea cu Mouratoglou, antrenor și antreprenor cu aere de guru, nu i-a priit Simonei. Cunoscătorii, cei din anturaj, apreciază că s-a întâmplat așa din pricină că francezul nu s-a mulțumit s-o pregătească și s-o îndrume pe constănțeancă, el urmărind, și izbutind, mai mult decât atât. Mult mai mult“, a scris Ovidiu Ioanițoaia.

Ce a spus Patrick Mouratoglou după suspendarea Simonei Halep

După ce ITIA a anunțat decizia tribunlaului în cazul de dopaj al Simonei Halep, antenorul Patrick Mouratoglou a rupt tăcerea și a spus că ceea ce se întâmplă este o mare rușine și că speră ca Tribunalul de Arbitraj Sportiv să facă dreptate.

Citește și: Ce a spus Patrick Mouratoglou la procesul Simonei Halep: ”Declarațiile au confirmat implicarea sa”

Este o mare rușine! Am stat acolo în timpul întregii audieri și această decizie nu are niciun sens pentru mine! Sunt șocat și sper că TAS, care este un tribunal independent, spre deosebire de cel care tocmai a pronunțat această hotărâre, va vedea adevărul”, a scris Patrick Mouratoglou pe rețelele de socializare.

”Responsabilitatea este asumată pe deplin de echipa Simonei”

Avocatul român al Simonei Halep, Bogdan Stoica, a precizat că sportiva nu a făcut nimic de capul ei, ci staff-ul i-a recomandat schimbarea suplimentelor alimentare pe motiv că cele pe care le folosea inate aveau mult zahăr.

Citește și: Decizia avocaților Simonei Halep. Au dezvăluit ce măsură au luat în cazul de dopaj

”Responsabilitatea este asumată pe deplin de echipa Simonei, au apărut declarații date de antrenorul ei, de preparatorul fizic și directorul medical al academiei care își asumă pe deplin că ei i-au recomandat Simonei acest supliment”, a afirmat Bogdan Stoica.

Simona Halep a anunțat că va face apel la TAS pentru a contesta suspendarea. Dacă s-ar menține pedeapsa actuală, de patru ani, ea ar avea drept de joc în octombrie 2026. Când va avea 35 de ani.