Diablo 4 urmează să lanseze primul sezon: când apare, cât costă și ce poți câștiga

de: Andrei Tilimpea
15 07. 2023

Au apărut primele informații despre permisul de luptă al lui Diablo 4, inclusiv prețuri, produse cosmetice și data de lansare.

Atingându-și pe deplin statutul de joc de serviciu live, Diablo 4 va avea într-adevăr un permis de luptă. Cu toate acestea, permisul de luptă al Diablo 4 nu a fost disponibil de la lansare, așa că te poți bucura de uciderea demonilor până când va fi introdus cu Diablo 4 Sezonul 1 la jumătatea lunii iulie.

În timp ce nivelurile gratuite de permise de luptă vor include o nouă monedă pe care o poți pune pentru creșterea XP, Blizzard a spus că nivelurile premium vor oferi doar produse cosmetice și monede pentru magazinul de cosmetice.

Primul sezon Diablo 4 și primul permis de luptă vor începe pe 20 iulie alături de Diablo 4 Sezonul 1. Trebuie să-ți faci un nou personaj sezonier pentru a avansa permisul de luptă, dar poți avansa în timp ce joci campania principală cu acel personaj. Nu trebuie să completezi conținutul sezonier, care începe după campanie, pentru a avansa niveluri de permis de luptă, dar ajută.

Ce recompense poți obține în permisul de luptă Diablo 4?

Există un total de 90 de niveluri de recompensă în permisul de luptă Diablo 4, dintre care 63 sunt exclusiv pentru versiunile plătite ale permisului. În toate versiunile de permis, vei câștiga produse cosmetice și moneda specială Smoldering Ashes, care poate fi folosită pentru a cumpăra sporuri de câștig de resurse.

Nivelurile premium vor include numai produse cosmetice și moneda în bani reali Platinum, care poate fi folosită pentru a cumpăra produse cosmetice în magazin sau poate fi pusă în următorul permis de luptă. După cum se întâmplă de obicei, cele mai tari produse cosmetice se vor găsi probabil în nivelurile Premium, deși va fi o chestiune de gust.

Iată tipurile de recompense la care ne putem aștepta în permisul de luptă al lui Diablo 4:

  • Weapon and armor skins
  • Emotes
  • Tattoos/markings
  • Smoldering Ashes
  • Platinum

În timpul unui stream live care detaliază Sezonul 1, Blizzard a arătat câteva exemple de produse cosmetice. Pe acestea le poți vedea în videoclipul de mai jos.

Smoldering Ashes este cheltuită pentru a debloca „Season Blessings”, care sunt afecțiuni pasive care îți oferă o rată de câștig mai bună pentru experiența personajului, aur sau murmuring obols.

Obolurile sunt ceea ce merită remarcat, în opinia mea, deoarece pot fi cheltuite la Purveyor of Curiosities pentru a obține unelte aleatorii care ar putea fi de o calitate legendară. Această binecuvântare nu este afișată în imaginea de mai sus, ci este menționată în blogul oficial Diablo 4.