Dani Coman, dezvăluire emoționantă despre Dragoș Iancu. Ce a întrebat jucătorul pe patul de spital după accidentarea horror

de: Beatrice Dumitru
25 09. 2023

Meciul dintre Petrolul și Hermannstadt Sibiu a fost marcat de accidentarea gravă a mijlocașului Dragoș Iancu. Dani Coman, președintele sibienilor, a dezvăluit ce l-a întrebat jucătorul încontinuu de pe patul de spital.

”E greu de descris ce vedeam în ochii lui”

Dragos Iancu a suferit o fractură deschisă de peroneu, în urma unui duel cu Țicu, în minutul opt al meciului Petrolul – Hermannstadt, scor 0-0. Mijlocașul (20 ani) a fost transportat de urgență la Spitalul Județean din Ploiești, apoi a ajuns la un spital privat din București.

Dani Coman, președintele celor de la Hermannstadt, l-a însoțit pe jucător la spital și a oferit detalii despre starea acestuia. Oficialul a dezvăluit că Dragoș Iancu l-a întrebat tot timpul dacă va mai putea să joace fotbal. Jucătorul a fost operat în această dimineață, iar intervenția a durat cinci ore.

Dani Coman este președintele echipei Hermannstadt. Sursa foto:; Sport Pictures

”Din păcate nu este foarte bine. Este internat în spital, l-am adus la București. Are o fractură deschisă. (…) Într-o jumătate de oră, Dragoș m-a întrebat de cel puțin 10 ori dacă mai poate juca vreodată fotbal. I-am spus că da, că este tânăr, că își va reveni. 

I-am povestit și situația mea, că mi-am revenit mereu. E greu de descris ce vedeam în ochii lui. Din ce am vorbit cu domnul doctor, va juca fotbal în continuare. A mai efectuat astfel de operații și promite că va juca fotbal în continuare. Sunt ligamentele rupte la gleznă, totul deschis. I s-a spart pielea”, a spus Dani Coman, la Prima Sport.

Dani Coman, despre cel care l-a accidentat pe Dragoș Iancu

Dani Coman a mai spus că a fost în vestiarul Petrolului și l-a văzut pe Vali Țicu, cel care a provocat accidentarea horror. Președintele Sibiului a mărturisit că acesta era distrus și plângea și că nu a faultat intenționat.

”E adevărat că a făcut un fault grosolan, dar nu a avut intenție. La cum s-a comportat în vestiar, sunt ferm convins că nu a avut nicio intenție. Chiar suferea.

Dar trebuie să înțelegem că astfel de intrări pot termina cariera unui jucător. Pot termina viața unui om! Să sperăm că toate lucrurile vor decurge normal”, a mai spus Dani Coman.

FC Hermannstadt a publicat o fotografie cu Iancu cu piciorul bandajat, însoțită de mesajul: ”Dragoș va fi bine! A primit îngrijiri medicale la o clinică din București și în această dimineață va fi operat. Vă mulțumește tuturor pentru mesaje!”.

Dtagoș Soica, jucătorul lui Hermannstadt. Sursa Foto; Facebook

Vali Țicu și-a cerut scuze

 

Fundașul Petrolului Ploiești, i-a prezentat scuze public lui Dragoș Iancu și a spus că îi pare rău că a ieșit așa și regretă totul.

”Am avut impresia că i-am luat fața, nu știam ce se poate întâmpla. Sper să fie bine, toată puterea mea merge către el. Îmi pare rău că a ieșit așa. Regret totul și sper să își revină”, a declarat Valentin Țicu, după meci.

Dragoș Iancu a debutat în fotbalul mare în anul 2021, la Gaz Metan Mediaș, iar din vara anului trecut este fotbalistul celor de la Hermannstadt. În tricoul actualei echipei a avut 25 de apariții și a marcat trei goluri.