Cum au fost surprinși Leo Messi și soția sa după ce s-a spus că divorțează. Unde și-au făcut apariția cei doi

de: Beatrice Dumitru
26 11. 2023

O publicație din Brazilia a scris că Leo Messi a înșelat-o pe soția sa, Antonela Roccuzzo, și că cei doi ar fi în pragul divorțului. După apariția acestei informații, cuplu a fost văzut într-un loc deosebit.  Unde au fost suprinși fotbalistul și partenera sa.

Unde au fost văzuți Leo Messi și soția sa

Căsnicia lui Leo Messi cu Antonela Roccuzzo ar trece prin cea mai gravă criză din cei 15 ani de când sunt împreună și ar fi chiar în prgul divorțului, după cum susține publicația braziliană Direto Do Miolo. Însă, după apariția acestei informații, cei doi au fost surprinși într-un loc deosebit.

Leo Messi a mers alături de soția sa, Antonela Roccuzzo, și cei trei băieți ai săi, Thiago, Mateo și Ciro, în vacanță, la Paris, la Disneyland. Starul argentinian ar urma să petreacă câteva zile în capitala Franței și apoi să se întoarcă la Miami pentru ca cei trei băieți să meargă la școală.

Leo Meesi și Antonela Roccuzzo, la Disneyland. Sursa foto: X@messi30XtraNu doar Leo Messi a atras atenția la Disneyland, ci și felul în care erau îmbrăcați doi dintre fiii săi. Aceștia purtau hanorace cu însemnele naționalei Argentinei și pantaloni cu logo-ul creat de Adidas pentru tatăl lor.

Leo Messi va avea ocazia să petreacă mai mult timp alături de familia sa pentru că nu va mai juca în următoarele luni pentru Inter Miami, deoarece formația lui David Beckham a ratat calificarea în play-off. Echipa artgentinianul va relua pregătirile pe 10 ianuarie 2024.

Leo Messi și fiul său. Sursa foto: X@messi30Xtra

Cine este femeie cu care Leo Messi și-ar fi înșelat soția

Publicația braziliană Direto Do Miolo, care a scris că Leo Messi și-a înșealat soția, a înaintat și numele femeii cu care fotbalistul ar fi călcat strâmb. Este vorba despre jurnalista argentiniană Sofia Martinez, prezentă deseori la meciurile echipei naționale ale Argentinei, inclusiv la Cupa Mondială din Qatar. Luna trecută, dar în Argentina, au apărut speculații că forbalistul ar fi îndrăgostit ”de o femeie care nu este Antonela”.

La Campionatul Mondial din Qatar 2022, unde Leo Messi a câștigat trofeul cu Argentna, jurnalista a făcut senzație. Ea i-a făcut fotbalistului o declarație uimitoare, în timp ce-l intervieva, imediat după calificarea Argentinei în finală.

Citește și: Partenerele lui Leo Messi și Cristiano Ronaldo, comparate de americani. Concluzia: una întreținută, alta milionară

”Indiferent de rezultat, tu ai ceva pe care nimeni nu ți-l poate lua, faptul că ești unul cu argentinienii, cu fiecare dintre ei. Sunt serioasă, nu e niciun băiat care să nu își dorească tricoul tău. Ți-ai pus amprenta pe viața fiecăruia dintre noi și asta, pentru mine, înseamnă mai mult decât câștigarea unei Cupe Mondiale.

Nimeni nu îți poate lua asta și aceasta este recunoștința mea pentru fericirea pe care o aduci multor oameni. Sper serios să iei aceste cuvinte în inima ta. Chiar cred că asta este mai important decât să câștigi o Cupă Mondială. Îți mulțumesc, căpitane!”, i-a spus jurnalista lui Messi, în decembrie 2022.

Povestea de iubire dintre Leo Messi și Antonela Roccuzzo

Fotbalistul și soția sa se cunosc încă din adolescență, atunci când aveau 9 ani, datorită unui prieten comun, care le-a făcut cunoștință. Messi a părăsit Argentina la vârsta de 11 și s-a mutat în Spania, pentru a-și urma visul de a deveni fotbalist, dar a revenit în țara natală, în 2004, pentru a fi alături de cea care avea să-i devină soție. Atonela trecea printr-un moment foarte greu, după ce prietena ei cea mai bună murise într-un accident de mașină.

Citește și: Cum a reacționat soția lui Lionel Messi când l-a văzut pe David Beckham. Gestul este viral VIDEO

Fotbalistul a fost cel care a ajutat-o să treacă peste acel moment greu și s-au îndrăgostit iremediabil. Messi și Antonela și-au oficializat relația în 2009, iar în 2017 s-au căsătorit într-un loc cu o semnificație specială pentru ei, orășelul lor natal, Rosario. Cuplul are trei băieți: thiago, Matteo și Ciro.