Cum a reacționat Lionel Messi, după ce a fost scuipat pe teren: imaginile au devenit virale. „Vreți să devină cunoscut?” – FOTO & VIDEO

de: Sorin Barbu
13 10. 2023

Lionel Messi a fost protagonistul unui moment neplăcut în timpul meciului în care Argentina a înfruntat Paraguay în preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal. Starul „pumelor” a fost scuipat de un adversar, în urma unui conflict de pe teren, iar la finalul partidei a oferit o declarație ironică.

Lionel Messi, scuipat de un adversar la meciul Argentina – Paraguay

Lionel Messi a lipsit în patru din ultimele cinci partide de la echipa de club din cauza unor probleme medicale, dar a jucat pentru naționala Argentinei. Starul de 34 de ani a început pe bancă meciului cu Paraguay, din preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal și și-a făcut apariția pe teren în minutul 53, când l-a înlocuit pe Julian Alvarez.

Atacantul care a condus naționala „pumelor” spre titlul mondial a fost implicat într-un moment jenant. Jucătorul argentinian s-a contrat cu Antonio Sanabria, iar când i-a întors spatele adversarului a fost scuipat de acesta.

Lionel Messi nu a observat momentul și și-a văzut de meci ajutându-și echipa să câștige cu 1-0 și să obțină a treia victorie din aceste preliminarii pentru turneul final. Singurul gol al partidei a fost marcat de Otamendi în minutul trei.

Cum a reacționat Lionel Messi, după incidentul cu Antonio Sanabria

Lionel Messi a fost întrebat la finalul partidei despre disputa cu Antonio Sanabria. A recunoscut că în timpul partidei nu și-a dat seama ce s-a întâmplat, iar colegii au fost cei care i-au spus, când au ajuns în vestiar, după fluierul de final, că a fost scuipat de jucătorul din Paraguay, care are contract în Italia la formația Torino.

„Sanabria? Colegii mi-au spus la vestiare că cineva m-a scuipat. Adevărul este că nici măcar nu știu cine este acel băiat. Prefer să nu vorbesc, altfel el (n.r.-Sanabria) va ieși să vorbească peste tot și va deveni cunoscut”, a declarat Lionel Messi.

Atacantul argentinian este așteptat acum să ajute și pe Inter Miami să obțină mai multe victorii. A jucat în MLS în cinci partide și a marcat un gol. În presă au apărut informații că din iarnă ar putea fi împrumutat la FC Barcelona.