Cine este fotbalistul lui Gigi Becali care ar putea avea soarta lui Irinel Columbeanu. „El crede că e Făt Frumos”

de: Sorin Barbu
24 10. 2023

Gigi Becali vrea să-l vândă cu 50 de milioane de euro, dar „Oracolul din Bălcești” îi transmite un avertisment! Dumitru Dragomir este convins că perla echipei FCSB, Octavian Popescu, ar putea avea soarta lui Irinel Columbeanu.

Dumitru Dragomir îl avertizează pe Gigi Becali că Octavian Popescu ar putea avea soarta lui Irinel Columbeanu

Gigi Becali este convins că Octavian Popescu o să-i aducă un profit senzațional și insistă să-l impună antrenorilor, în prima echipă, deși prestațiile lui sunt foarte slabe. Iar „căderea” lui se vede cel mai bine din cifre. În sezonul 2021-2022, atacantul FCSB a marcat de zece ori, iar campionatul trecut doar de patru ori. Nici în acest campionat, lucrurile nu sunt grozave pentru că fotbalistul a marcat de două ori în 11 partide.

Și selecționerii au tras un semnal de alarmă. Edi Iordănescu nu l-a mai chemat la prima reprezentativă, iar Daniel Pancu „a uitat” de el la naționala U21, la acțiunea din luna septembrie.

Dumitru Dragomir este convins că situația este gravă și că fotbalistul este foarte măcinat de viața extrasportivă. Chiar i-a transmis un mesaj și i-a spus că poate avea soarta lui Irinel Columbeanu, omul de afaceri care a avut o avere de 120 de milioane de euro și care acum a ajuns să trăiască într-un azil pentru seniori.

„Am auzit niște lucruri despre Tavi Popescu ăsta de la Steaua. Să aibă grijă Steaua de el să nu pățească ce pățește și Irinel Columbeanu”, a declarat Dumitru Dragomir.

Irinel Columbeanu a ajuns la faliment după ce a făcut câteva investiții păguboase, dar a și risipit mulți bani pe petreceri luxoase și aventuri cu domnișoare foarte tinere. Gigi Becali a fost întrebat dacă ar vrea să-l ajute pe omul de afaceri din Corbeanca și a refuzat sugerând că acesta ar trebui să ceară sprijin de la fostele soții.

„Am auzit că are o de asta nefericită… și un anturaj nefericit. Nu pot să spun mai mult. El crede că e Făt Frumos, ca Irinel. Nu e o problemă dacă se iubesc, poa’ să fie mai mare decât el cu 6, 20 de ani.

Să aibă grijă că la 20 de ani poți să aluneci așa de rău, am văzut super talente care s-au distrus din cauza păsăricii. La porumbei mă refer. La porumbițe”, a completat Oracolul din Bălcești, conform Fanatik, despre Octavian Popescu.

Gigi Becali, îngrijorat de situația lui Octavian Popescu

În presă au apărut informații că Octavian Popescu se gândește tot mai puțin la fotbal. Prietena lui ar fi cu șase ani mai mare și chiar Gigi Becali l-a avertizat că nu mai are prospețime din cauza faptului că pierde nopțile.

„Nu știu, habar nu am, știu că are o prietenă și vrea să se însoare, i-am luat apartament. Dacă e cu 6 ani nu e în regulă, dar e treaba lui viața particulară, nu mă bag eu. Nu știu ce se întâmplă cu el.

De unde să știu eu? Ce să faci, mă tată? Nu vreau să vorbesc. Trebuia să zic o glumă și nu e bine să o zic. Era să mă scap să zic o glumă cu Tavi. I se înmoaie genunchii, hai să fiți sănătoși”, a declarat Gigi Becali.

Patronul FCSB a recunoscut în multe interviuri că Octavian Popescu îl dezamăgește din cauza faptului că nu este implicat în timpul partidelor și încearcă să-și ironizeze adversarii.