Celebru jucător de tenis, acuzat că și-a spionat și hărțuit iubita. Unde a montat o cameră de filmat VIDEO

de: Beatrice Dumitru
23 11. 2023

Un caz care a făcut înconjurul lumii îl are în prim plan pe un fost jucător de tenis, fost număr trei mondial. Acum acesta este implicat într-un proces cu fosta sa iubită, care îl acuză că a spionat-o și a hăruit-o printr-o metodă inedită. Iată despre cine este vorba.

Fosta iubită a depus plângere pentru hărțuire

Fostul tenismen este acuzat că ar fi spionat-o pe Araceli Torrado, originară din Rosario, care în prezent are o carieră în domeniul modelling-ului și care i-a fost iubită timp de un an, între 2022 și 2023.

Cazul șocant îl are în prim plan pe fostul tenismen argentinian David Nalbandian, în vârstă de 41 de ani. Potrivit jurnaliștilor argentinieni de la Nacion, acesta se va confrunta în perioada următoare cu o anchetă de natură penală, deschisă de către procurori după ce fosta sa iubită a depus o plângere pentru hărțuire.

David Nalbandian, fost număr 3 ATP. Sursa foto: Profimadia

Unde era instalată camera de filmat

Fosta iubită l-a acuzat pe David Nalbandian că a spionat-o cu ajutrul unei camere de filmat, pe care a instalat-o în aerisirea apartamentului în care cei doi au locuit în perioada în care a fost împreună. Cuplul a împărțit locuința în Palermo, unde femeia a continuat să locuiască  și după despărțire.

Dispozitivul a fost descoperit de fratele lui Araceli Torrado, iar fostul tenismen a recunoscut prin intermediul unui mesaj vocal transmis către fosta sa parteneră că a apelat la această metodă. Însă, el a susținut că demersul său nu și-a atins ținta, deoarece camera nu ar fi funcționat.

Citește și: A jucat la Barcelona și Atletico și a ajuns falit la un an de la retragere. A pierdut 13 milioane de euro: „Toate economiile mele au dispărut”

Inițial, plângerea depusă de modelul argentinian a fost respinsă de către procurori din lipsă de probe, dar  în cele din urmă a fost admisă, după apariția mesajului în care David Nalbandian își recunoștea fapta.

David Nalbandian, în istoria tenisului

David Nalbandian s-a retras din activitate, în 2013, din cauza accidentărilor repetate suferite. Ca jucător a rămas în istoria tenisului pentru că a reușit performanța de a-i învinge pe Roger Federer, Rafael Nadal și Novak Djokovic în cadrul aceluiași turneu. S-a întâmplat în 2007, la turneul de la Madrid.

Citește și: Scandal uriaș în Brazilia cu fotbalist exclus de la națională. Starul lui United, acuzat de fosta iubită de agresiune fizică – GALERIE FOTO

În 2005, a câștigat Turneul Campionilor, iar în martie 2006 a ajuns pe locul 3 în lume, cea mai bună clasare din cariera sa. David Nalbandian a cucerit 11 trofee și, de asemenea, se poate lăuda cu o finală la Wimbledon, în 2002, pierdută în fața australianului Lleyton Hewitt.

De-a lungul carierei, David Nalbandian a disputat patru semifinale de Grand Slam, două la Roland Garros, în 2004 și 2006, una la Australian Open, în 2006, și una la US Open, în 2003.