Cea mai frumoasă jucătoare de fotbal din lume, obligată să joace în tricourile „care se lipesc de sâni”. Controversă uriașă – GALERIE FOTO

de: Sorin Barbu
29 09. 2023

Fanii lui Aston Villa sunt revoltați din cauza echipamentului echipei de fotbal care reține transpirația. Va fi o problemă serioasă în acest sezon, mai ales pentru componentele echipei feminine, din care face parte și cea mai frumoasă jucătoare de fotbal din lume, celebra Alisha Lehmann.

Scandal la Aston Villa din cauza echipamentului

Fanii echipei Aston Villa au criticat dur echipamentul pe care Castore, o firmă de origine britanică, l-a pus la dispoziția jucătorilor pentru acest sezon. Marea problemă este că acesta reține transpirația, așa cum s-a văzut deja la meciurile din Premier League. Conducătorii clubului sunt foarte încurcați și în încercarea de a găsi o soluție s-au gândit chiar să rezilieze contractul cu această companie și să semneze unul nou, în plin sezon. Ceea ce ar fi extrem de dificil.

Jucătorii s-au plâns că tricourile sunt mult prea subțiri, iar materialul se comportă ca și cum ar fi ieșit de curând de sub duș. Daily Mail scrie că problema este foarte serioasă și că dincolo de faptul că se fotbaliștii nu se simt deloc confortabili, tricourile „ude fleașcă” arată inestetic. Iar asta a fost foarte clar și la partidele din acest sezon, din campionat și cupele europene.

Youri Tielemans, transpirat în meciul pe care Aston Villa l-a susținut în Polonia, în Europa Conference League. Sursa Foto: Profimedia

Doar că acum lucrurile se vor complica și mai mult pentru că va începe și campionatul din competiția feminină, iar jucătoarele vor fi nevoite să folosească același echipament. În lotul acestei formații se află și cea mai frumoasă jucătoare de fotbal din lume, Alisha Lehmann, care a refuzat să facă comentarii pe această temă. Dar este clar că fotbalistele nu sunt deloc încântate de această situație care le va pune într-o situație jenantă.

Jacqui Oatley, un cunoscut comentator englez, a spus, conform Lad Bible, că jucătoarele au folosit acest echipament în două partide amicale și că îl urăsc deja.

„Pentru ele urmează patru meciuri care se vor vedea la TV. După cum știm, femeile sunt diferite în ceea ce privește percepța asupra corpurilor noastre, iar acest amănunt poate afecta modul în care performăm, dacă stăm constant să ne gândim la cum arătăm și la modul în care tricourile s-ar putea lipi de sânii noștri și, de asemenea, de formele corpului”, a transmis Jacqui Oatley.

Echipamentul echipei Aston Villa, prilej de gâlceavă privind egalitatea de sexe

Problema îi preocupă și pe cei de la postul de televiziune BBC care își pun mari semne de întrebare ce se va întâmpla când sportivele vor transpira, în urma efortului de pe terenul de fotbal, așa că au contactat producătorul în speranța că vor găsi o soluție. În spațiul public a apărut imediat și discuția legată de o problemă privind egalitatea de sexe. „Se pare că nu a fost cazul. Nu s-au gândit la asta pentru bărbați, sunt destul de sigur că n-au făcut-o nici atât pentru femei”, a mai spus Jacqui Oatley.

Partida dintre echipele feminine ale celor de la Aston Villa și Manchester United este programată duminică.

Sursa Foto: PROFIMEDIA & Instagram