Câți bani câștigi din Titlurile de stat: cu doar 1.000 de lei ajungi independent financiar
Mulți români caută soluții pentru a investi în această perioadă marcată de crize în cascadă, ca să aibă venituri mai generoase și, totodată, să-și dobândească în timp independența financiară.
A devenit destul de greu să reușești să-ți asiguri un trai decent și liniștea pe termen lung dintr-un simplu salariu, chiar dacă este la nivelul mediu pe economie.
Cu acești bani de-abia mai supraviețuiești, mai ales dacă ai în grijă copii cărora trebuie să le pui pe masă alimente diverse și să le asiguri activități extrașcolare creative care să-i ajute să se dezvolte.
Totul costă mai mult în ultimul an, din cauza inflației de două cifre care ne macină economia națională, dar și buzunarele personale.
Cu 1.000 de lei te realizezi în câțiva ani
În aceste condiții, mulți conaționali de-ai noștri se orientează către identificarea potențialelor soluții. Unii aleg să parieze pe afaceri și deschid firme în diferite domenii de activitate, în timp ce alții merg pe calea investițiilor.
Piața de capital, prin Bursa de Valori București, dar și titlurile de stat, pot reprezenta o soluție care să te ajute să prosperi, să fii independent în plan economic și să atingi un nivel ridicat al bunăstării, în timp, crescându-ți veniturile sănătos.
Din păcate, unii români cred că ai nevoie de sume importante pentru a pleca la drum, dar nu e deloc așa. Dacă dispui de 1.000 de lei, poți face o investiție importantă în Titluri de stat și te poți bucura de câștig.
Conform cifrelor FinZoom.ro, „o investiție de 1.000 de lei în titluri de stat Tezaur cu dobânda 6,50% pe un an de zile îți aduce un câștig de 65 lei (…) Dacă alegi investiția în titluri de stat Tezaur pe 3 ani cu dobândă de 7,30% câștigi 219 lei”.
Prin urmare, iată că nu e deloc dificil să ajungi investitor și în câțiva ani să-ți câștigi liniștea pe plan economic.
Deși pe termen scurt câștigul pare neînsemnat, nu uita că astfel de investiții te ajută să-ți protejezi banii de devalorizare, mai ales acum, când inflația are două cifre procentuale, deci investițiile nu sunt altceva decât o necesitate.