Angajări urgente, nu se cere facultate, iar salariul ajunge la peste 2.000 de euro lunar. Ore suplimentre plătite și numeroase alte beneficii

de: Cojocaru Cristian
11 02. 2023

Angajări în masă au loc, iar aceste posturi nu necesită facultate. Salariile pot fi mai mari decât te gândeai, astfel că pot depăși chiar și suma de 2.000 de euro lunar. Alfă care sunt posturile care oferă aceste pachete salariale și dacă te încadrezi pentru un astfel de post.

Posturile în care este necesară munca fizică revin la mare căutare, atât în țară cât și peste hotare. Companiile sunt în căutare manipulanți de mărfuri, dar e important de ştiut că aceste companii angajatoare sunt peste hotare, mai concret în Irlanda.

Posturile libere se află în County Meath, Dumboyne, iar salariul lunar ajunge la 2.000 – 2.200 de euro lunar. Compania promite și zborul gratuit, iar cazarea nu va costa niciun ban în prima lună de la angajare. Viitorii angajați vor primi asistență în cazul actelor necesare, dar și în cazul relocării.

Cei care sunt hotărâți să facă și mai mulți bani, vor primi o plată separată pentru orele suplimentare, iar programul de lucru este de la 8 dimineața până la 8 seara. De cealaltă parte, cei care nu doresc să părăsească țara natală trebuie să știe că există oportunități și în România.

Astfel, o companie anagajează un picker care să lucreze în depozitul din comuna Giarmata, județul Timiș. Jobul este unul full-time și acceptă și persoanele care nu dețin experiență în domeniu. Pachetul salarial include un salariu net lunar de 2.800 de lei, la care se adaugă tichete de masă în valoare de 30 de lei/zi. Contractul de muncă este pe perioadă nedeterminată, iar perioada de probă este de trei luni.

Angajari masive unde nu vei avea nevoie de facultate

O altă companie vine cu o ofertă de manipulant de marfă pentru un depozit din Otopeni, iar salariul este de 500-600 de euro net lunar, la care se adaugă tichetele de masă, decontarea transportului, asigurare medicală la clinică privată. De asemenea, se mai oferă și un bonus de prezență de 200 de lei și tichete de masă în valoare de 500 de lei.

Cei care sunt din Constanța pot beneficia la rândul lor de o oportunitate din partea unei companii care este în căutare de manipulatori de marfă. Salariul este de 500-600 de euro net lunar, iar viitorii angajați nu au nevoie de experiență în domeniu.

Un job ceva mai bizar este acela oferit de către primăria Timișoara. Instituția a scos la concurs șase posturi de… manager de cartier. Acesta este primul concurs de angajare din acest an, iar trei dintre posturile vacante sunt pentru funcția anterior menționată.

„Vrem să ne mărim echipa de manageri de cartier și de elaborare documentații pentru proiecte. Ambele demersuri au ca scop final creșterea calității vieții în rândul cetățenilor. De asemenea, căutăm asistenți pentru medicină școlară, pentru a crește calitatea actului medical din instituțiile de învățământ”, potrivit Primăriei Timișoara.

Posturile disponibile sunt de manager de cartier asistent, manager de cartier mid-level, manager de cartier senior și expert documentații tehnice. De asemenea, acestea mai includ posturi pentru cabinetele de medicină școlară unde este nevoie de doi asistenți medicali: unul cu șase luni vechime și unul cu minim cinci ani vechime.