VIDEO Incendiu masiv în Dubai, lângă Burj Khalifa. Flăcările uriașe au cuprins un turn celebru

de: Cătălina Burghelea
07 11. 2022

Un incendiu a izbucnit, luni dimineață, la un turn cu 35 de etaje din Dubai, lângă Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume. Fumul negru a putut fi văzut urcând pe zgârie-norul care face parte din grupul imobiliar Emaar. Potrivit presei locale, încă nu există informații despre victime.

Turnul Emaar de lângă Burj Khalifa a luat foc

Un incendiu masiv a izbucnit, luni, la un zgârie-nori din centrul orașului Dubai. Până în prezent, nu au fost înregistrate victime. Clădirea Emaar de lângă Burj Khalifa a luat foc. În videoclipul postat pe internet se pot vedea flăcările care au cuprins turnul Emaar.

Raportul presei locale Khaleej Times a spus că incendiul a început într-un apartament inferior, apoi s-a extins la etajele superioare. Serviciile de urgență au ajuns la fața locului, au relatat jurnaliștii. Oamenii legii au închis zona. Focul a fost semnalat în clădirea cu 35 de etaje la primele ore ale dimineții. Turnul Emaae pare să aibă pagube mari.

O serie de incendii în clădirile înalte din Dubaiul plin cu zgârie-nori a reînviat temerile despre siguranța materialelor folosite în construcții. În noaptea de Revelion (2015), flăcările au străbătut Address Downtown, unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Dubai, lângă Burj Khalifa. La acea vreme, Orient Insurance a decontat 1,2 miliarde AED (380 de milioane de dolari) către Emaar Properties pentru daune.

Știre în curs de actualizare