02 apr. 2019 | 18:04

VIDEO Cel mai nou teaser pentru „Avengers: Endgame” îți va da fiori

VIDEO ACTUALITATE

Mai sunt câteva săptămâni până la „Avengers: Endgame”, iar cei de la Marvel au lansat un teaser care, deși scurt, îți va da fiori pe șira spinării.

Prin comparație cu celelalte trailere lansate, acesta este mai scurt. Cu toate astea, este compus aproape exclusiv din scene noi (deși nu știm care din ele vor ajunge cu adevărat în film). La fel ca în cazul „Avengers: Infinity War”, acele scene ar putea să fie plasate în trailer cu intenția de a induce în eroare în mod intenționat, potrivit fraților Russo, care regizează finalul epic al fazei trei din Universul Cinematic Marvel, după cum arată The Verge.

În teaser, Bruce Banner remarcă: „Nu vom avea foarte multă mână de lucru”. La asta, War Machine îi răspunde: „Mda, vrei să spui pentru că el ne-a ucis toți prietenii?”. De asemenea, îl vedem pe Tony Stark cum se chinuie cu vina pe care o simte după ce Thanos a ucis jumătate din univers. De asemenea, vedem cum relația dintre Tony și Steve Rogers se restaurează după evenimentele din „Captain America: Civil War”. Iar în final, îl vedem pe Thanos pentru prima oară în trailerele pentru „Avengers: Endgame”, impunător ca întotdeauna.

Până la lansarea filmului, poate vrei însă să revezi trailer-ul, să descoperi ce detalii ți-au scăpat din acesta, să îți amintești tot ce știm sigur că se va întâmpla în ultimul film (dar și ce speră fanii că se va întâmpla), să te gândești cum ar putea fi anulate evenimente tragice din „Avengers: Infinity War” sau pur și simplu să faci cunoștință cu Captain Marvel, pentru că va avea un rol crucial în „Avengers: Endgame”.