26 ian. 2019 | 14:34

Samsung Galaxy S10 o să arate așa, chiar dacă s-ar putea să nu-ți placă

ACTUALITATE
Samsung Galaxy S10 o să arate așa, chiar dacă s-ar putea să nu-ți placă
Samsung Galaxy Note 9 cu cele două camere ale sale. Răzvan Băltărețu / PLAYTECH

Cea mai așteptată serie foto cu Samsung Galaxy S10 a ajuns pe internet și, ei bine, nu mai sunt surprize de acum înainte. Imaginile acestea îți arată ce a pregătit compania pentru noul telefon.

Samsung Galaxy S10 va fi disponibil, inițial, în două versiuni. Acestea vor fi și cele mai populare. E varianta standard, cu ecran de 6,1 inci și o singură cameră pentru selfie. Apoi, e Samsung Galaxy S10 Plus cu două camere pe față și alte trei pe spate. Vestea și mai bună e că ambele telefoane vor avea mufă clasică pentru căști, astfel că Samsung, pentru încă un an, oferă portul de care cei mai mulți producători încearcă să scape.

Samsung Galaxy S10 poze bune (1)

Samsung Galaxy S10 va fi prezentat oficial pe 20 februarie și mai sunt așteptate două versiuni: una Lite, cu ecran de 5,8 inci, și una 5G cu cel mai puternic hardware pe care Samsung l-a folosit vreodată.

Samsung Galaxy S10 poze bune (1)

Samsung Galaxy S10 poze bune (1)

Chiar dacă nu vei pune mâna pe Galaxy Galaxy S10 cu 5G, tot vei avea o alternativă excelentă sub forma lui Samsung Galaxy S10 Plus. Te poți aștepta la un hardware de top cu 8 GB, cel puțin 128 GB spațiu de stocare, cel mai nou procesor și materiale mai bune pentru carcasă. Se vehiculează că Samsung va folosi spate din ceramică. Acest material e mult mai rezistent la zgârieturi și chiar impact decât sticla, dar asta va duce la creșterea prețului și greutății.

Cât va costa Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 poze bune (1)

Îți ziceam la început că vor fi trei versiuni. Ei bine, Samsung Galaxy S10 Lite, în varianta cu 6 GB de RAM și 128 GB de stocare, va costa 780 de euro. În cazul lui Samsung Galaxy S10 standard, ai la dispoziție varianta cu 6 GB RAM și 128 GB, pentru care vei plăti 930 de euro, dar și pe cea cu 8 GB RAM și 512 GB, pentru care vei avea de plătit 1.180 de euro.

Când vine vorba de modelul Samsung Galaxy S10 Plus, ai la dispoziție trei variante, iar astfel ni se confirmă că va exista și un model „monstru”: varianta standard e de 6 GB RAM și 128 GB, iar pentru aceasta vei plăti 1.050 de euro. Opțiunea cu 8 GB RAM și 512 GB te costă 1.300 de euro, iar varianta de top, cu 12 GB de memorie RAM și 1 TB de stocare va costa 1.600 de euro.

Prețurile telefoanelor sunt destul de mari, iar în România mai ai de adăugat câteva sute de lei pentru fiecare preț. Așa că, dacă vrei telefonul, trebuie să-ți faci calculul bine.

Samsung Galaxy S10 poze bune (1)

Samsung Galaxy S10 poze bune (1)

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele