Bateria din Samsung Galaxy S10 Plus te-ar putea convinge să-l cumperi

Bateria din Samsung Galaxy S10 Plus te-ar putea convinge să-l cumperi

Am aflat cam tot ce era de aflat despre seria de telefoane Samsung Galaxy S10 care se vor lansa oficial în mai puțin de o lună. Totuși, bateria ar putea fi mai mare decât credeam inițial.

Pe 24 ianuarie, au ajuns online încă două imagini cu telefoanele Samsung Galaxy S10 și S10+ care ilustrează telefoanele în toată splendoarea lor. Totuși, mai sunt câteva detalii minore care nu sunt încă definitivate.

Un detaliu este mărimea bateriei care va fi integrată în noul telefon telefon Samsung S10+. Inițial, informațiile neoficiale de pe internet arătau că avem de-a face cu o baterie de 4.000 mAh, dar se pare că acesta va fi ceva mai mare. Cu 100 mAh, ca să fiu mai precis.

Ice Universe, celebru pentru dezvăluirile sale legate de telefoane, susține că bateria lui Samsung S10+ va fi de 4.100 mAh, cu mult mai mult decât bateria de 3.500 mAh a lui S9+.

Totuși, asta nu înseamnă că Samsung Galaxy S10 va fi mai gros decât predecesorul său, ci chiar va fi mai subțire. S9+ are o grosime de 8,5 mm, în timp ce S10 Plus ar avea o grosime de doar 7,8 mm.

Vom vedea destul de curând dacă așa va fi, deoarece evenimentul oficial de lansare este pe 20 februarie la San Francisco (cu unul în Londra, pentru Europa). Apoi, cu siguranță, telefonul va ajunge și la MWC din Barcelona unde-l vom putea testa mai bine.

Samsung Galaxy S10 Plus îți pune la  dispoziție trei variante, iar astfel ni se confirmă că va exista și un model „monstru”: Varianta standard e de 6 / 128 GB, iar pentru aceasta vei plăti 1.049 de euro. Opțiunea cu 8 / 512 GB te costă 1.299 de euro, iar varianta de top, cu 12 GB de memorie RAM și 1 TB de stocare va costa 1.600 de euro.

De asemenea, acestă variantă va avea un spate ceramic ceea ce va face telefonul mai rezistent la căzături și zgârieturi, dar crește și greutatea telefonului. Samsung Galaxy S10 ar putea fi și primul telefon 5G de la Samsung.

Citește și: