Acel Samsung Galaxy S10 pe care n-o să pui mâna în România

Acel Samsung Galaxy S10 pe care n-o să pui mâna în România
Sursa foto: Samsung Galaxy Note 9. Răzvan Băltărețu / PLAYTECH

Samsung Galaxy S10 va fi cel mai așteptat telefon al companiei, dar și cel care va avea cele mai multe versiuni. Previzibil sau nu, în România n-o să ai acces la toate.

Din noiembrie știm că Samsung va lansa câteva versiuni de Galaxy S10. Una va fi crema topului, cu 5G și până la șase camere (adică patru pe spate, două pe față). Între timp, am aflat că Samsung va folosi ecranul perforat pentru acest model, trecând peste crestătura din partea de sus. Acum știm cât de cât și care va fi disponibilitatea.

Cele mai mult informații neoficiale indică spre lansarea a trei versiuni diferite. Cel mai puternic Samsung Galaxy S10 ar fi însă cel cu conectivitate 5G. Numele de cod ar fi: SM-G977. Iar acesta nu va fi disponibil decât în Statele Unite ale Americii și Coreea de Sud.

E cumva previzibil ca doar aceste două țări să aibă acces la acesta, deoarece sunt țările în care Samsung a distribuit telefoane cu procesoare Qualcomm. Acestea două și China au fost mereu pe listă, în timp ce în Europa și alte regiuni am avut cipuri Exynos.

De data asta, pentru Galaxy S10 5G, compania ar folosi procesorul Snapdragon 855. În SUA, telefonul ar avea numele de cod SM-G977U și în Coreea de Sud ar fi SM-G977N.

În caz că ai vrea cel mai bun Galaxy S10, Samsung ar avea pentru tine și un preț imens, de până la 1.500 de euro. Dacă nu vrei să dai atât de mult pe un telefon, vei avea de ales dintre un Galaxy S10 și un Galaxy S10 Plus. Ambele vor avea scanner de amprente în ecran și display performant.

Se vehiculează și lansarea unei versiuni Lite. Acesta ar fi modelul cu ecran drept, așa cum Samsung făcea înainte de Galaxy S8. Oricum, informații mai concludente vom avea după CES 2019. Lansarea propriu-zisă pentru Samsung Galaxy S10 e programată în preajma MWC 2019, adică în primăvară.

Citește și:
Sursa: Galaxy Club