Samsung Galaxy S10 apare în cea mai bună poză. Cum arată toate modelele

Samsung Galaxy S10 apare în cea mai bună poză. Cum arată toate modelele

Samsung Galaxy S10 va fi lansat pe 20 februarie. Până atunci, vor mai fi câteva săptămâni în care să vedem zvonuri, poze neoficiale și să aflăm diverse informații. Cum e cazul acum.

După cum poți vedea în imaginea de mai jos, modelul standard de Samsung Galaxy S10 e în centru. Această versiune ar avea un ecran de 6,1 inci. Apoi, în stânga, este Samsung Galaxy S10 Lite cu ecran de 5,8 inci. Ultimul din dreapta e Samsung Galaxy S10 Plus cu ecran de 6,4 inci.

Samsung Galaxy S10 trei modele

Mai e de reținut că Samsung Galaxy S10 normal și versiunea Plus vor avea ecrane curbate pe margini, iar scannerul de amprentă va fi integrat în ecran. Totodată, vor avea trei camere foto, în timp ce versiunea Lite rămâne la ansamblul de două.

Prima fotografie reală cu dispozitivul a ajuns și ea de curând pe internet. A venit direct din Coreea de Sud și confirmă cel puțin ecranul perforat.

Samsung Galaxy S10 ar putea fi și primul telefon 5G de la Samsung. Aceasta este una dintre companiile care mizează pe 5G, dar nu te aștepta la un Samsung Galaxy S10 pentru toată lumea. În primul rând, n-avem infrastructura pregătită în întreaga lume, nici n-avem aplicații care să justifice investiția, așa că o să fie o primă fază de early adopters. Totuși, Galaxy S10 ar fi primul cu o variantă 5G. Iar modelul în cauză ar fi un „monstru” cu ecran de 6,7 inci.

Chiar dacă nu vei pune mâna pe o versiune 5G, tot va fi un model foarte bun sub forma lui Samsung Galaxy S10 Plus. Te poți aștepta la un hardware de top cu 8 GB, cel puțin 128 GB spațiu de stocare, cel mai nou procesor și materiale mai bune pentru carcasă. Se vehiculează că Samsung va folosi spate din ceramică. Acest material e mult mai rezistent la zgârieturi și chiar impact decât sticla, dar asta va duce la creșterea prețului și greutății.

Citește și:
Sursa: Evan Blass