Samsung Galaxy S10: ce prețuri vor avea noile telefoane

Samsung Galaxy S10: ce prețuri vor avea noile telefoane

Samsung Galaxy S10 este la mai puțin de o lună distanță de lansarea oficială, așa că e un moment numai bun să aflăm și prețurile telefonului.

Viitorul trio de telefoane din seria Galaxy S va fi lansat în cadrul unui eveniment Unpacked, care va avea loc la San Francisco, pe 20 februarie. Atunci vom vedea cel puțin cele trei smartphone-uri deja cunoscute, dar există șanse să vedem și un al patrulea dispozitiv, cu conexiune 5G.

Cele mai noi informații apărute pe internet ne clarifică și prețurile pe care le vor avea noile telefoane, în funcție de model și de specificațiile disponibile.

Samsung Galaxy S10 Lite, în varianta cu 6 GB de RAM și 128 GB de stocare va costa 779 de euro. În cazul lui S10, ai la dispoziție varianta cu 6 / 128 GB, pentru care vei plăti 929 de euro, dar și pe cea cu 8 / 512 GB, pentru care vei avea de plătit 1.179 de euro.

Când vine vorba de modelul S10 Plus, ai la dispoziție trei variante, iar astfel ni se confirmă că va exista și un model ”monstru”: Varianta standard e de 6 / 128 GB, iar pentru aceasta vei plăti 1.049 de euro. Opțiunea cu 8 / 512 GB te costă 1.299 de euro, iar varianta de top, cu 12 GB de memorie RAM și 1 TB de stocare va costa 1.600 de euro.

Observăm că spațiul minim de stocare pe telefoane devine 128 GB, o mișcare foarte bună. E demn de menționat că, pe lângă acest spațiu, vei avea acces și la un slot de card microSD. Samsung pare că va lansa și primul telefon cu 12 GB de memorie RAM – cât va fi de util, asta rămâne de văzut.

Prețurile telefoanelor sunt destul de mari, iar în România mai ai de adăugat câteva sute de lei pentru fiecare preț.

Citește și:
Sursa: bgr.com