25 ian. 2019 | 13:56

Telefonul Samsung cu ecran imens și preț mai mic decât Galaxy S10

ACTUALITATE
Telefonul Samsung cu ecran imens și preț mai mic decât Galaxy S10

Samsung va folosi în 2019 ecrane perforate. Galaxy S10 va fi cel mai popular cu acest design, dar un alt model s-ar putea să fie cel preferat de cei mai mulți utilizatori datorită prețului.

Samsung Galaxy A8s e un smartphone anunțat inițial pentru piața din China. Are două camere foto, scanner de amprente pe spate și un ecran care va semăna cu cel de pe Samsung Galaxy S10. Acum, au apărut informații despre versiunea care va fi disponibilă în Europa și nu numai.

Samsung Galaxy A9 Pro e numele acestui telefon cu ecran perforat (chiar primul din noua linie de telefoane ale companiei). Folosește ecranul Infinity-O, camera de selfie în partea din stânga sus și, deocamdată, a fost anunțat pentru piața din Coreea de Sud.

Telefonul are un ecran de 6,4 inci cu raport de aspect 19,5:9 la o rezoluție Full HD+. Diferența majoră față de Galaxy S10 e că, în loc de AMOLED, acest model folosește un panou LCD. Astfel, tonurile de negru nu vor fi atât de profunde, dar cumva era de așteptat.

Ca specificații, Samsung Galaxy A9 Pro are 6 GB de memorie RAM si 128 GB spațiu de stocare, procesor Qualcomm Snapdragon 710 și o baterie de 3.400 mAh. Desigur că încă există un slot pentru card microSD, dar nu mai există mufa pentru căști. Camera foto principală este de 24 megapixeli f/1.7, iar cea secundară este de 10 MP f/2.4.

Samsung Galaxy A9 Pro

Pe acest model, după cum îi spune și numele, Samsung va folosi și un senzor de 5 MP f/2.2 pentru modul portret. Nu va face nimic, doar va oferi un punct de referință pentru a măsura adâncimea de câmp. Așa cum e și senzorul de 5 MP de pe Galaxy A9 (primul telefon cu patru camere). Camera de selfie e de 24 MP.

La pachet cu Samsung Galaxy S10, cel mai așteptat telefon al companiei, acest model va fi la MWC 2019. Vom avea acolo ocazia unui hands-on. Te poți aștepta la un preț între 2.000 și 2.500 de lei când va fi disponibil în România.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele