E confirmat: „Avengers: Endgame” va dura trei ore

E confirmat:

În exact o lună de acum, „Avengers: Endgame”, cel mai așteptat film (cu supereroi) al anului se va lansa oficial. Acum am aflat că acesta va ura exact trei ore și două minute.

Vestea a fost anunțată de fondatorul MCUComics.com, Jeremy Conrad. Tweet-ul infoma oamenii că „AMC și-a updatat site-ul cu synopsis-ul oficial pentru #AvengersEndgame și arată că filmul va dura 3 ore și 2 minute”.

Poate că trei ore par lungi când vine vorba de un film – la urma urmei, atenția oamenilor se poate pierde la un moment dat, iar pauzele de toaletă sunt iminente într-un timp atât de lung. Frații Russo din spatele filmului nu își fac însă griji cu privire la acest lucru. Ei au testat deja filmul de patru ori pe diferite audiențe, și nicio persoană nu s-a ridicat să meargă la toaletă în cele 182 de minute.

Joe Russo a declarat pentru Collider: „Încă suntem la limita de trei ore. Cred că studio-ul este de acord cu [ce merge cel mai bine pentru poveste]. Chiar acum, credem că filmul o duce bine și am avut răspunsuri bune de la audiențele de test și ne simțim foarte bine legat de unde se află. Încă muncim la el. Nu am terminat”.

Mai mult, Joe Russo a explicat că lungimea considerabilă a filmului se datorează calității filmului și a emoțiilor personajelor. „Când trebuie să spui o poveste cu adevărat complicată și vrei momente emoționale puternice cu personajele, pur și simplu e nevoie de o anumită perioadă de timp”, a zis el.

Până la lansarea filmului, poate revezi trailer-ul, să vezi ce detalii ți-au scăpat din trailer, să îți amintești tot ce știm sigur că se va întâmpla în ultimul film – dar și ce speră fanii că se va întâmpla, să ponderezi asupra a cum ar putea fi anulate evenimente tragice din „Avengers: Infinity War” sau pur și simplu să te familiarizezi cu Captain Marvel, care va avea un rol important în filmul care va încheia faza trei a Universului Cinematic Marvel.

Sursa: LAD Bible