Dacia are oferte Rabla și prețuri promoționale pe care nu le poți refuza

de: Daniel Ștefan
11 04. 2019

Dacia are prețuri promoționale și oferte noi prin programul Rabla. Compania a pregătit un configurator online prin care-ți alegi mașina pe care ți-o dorești.

Înscrierile pentru programul Rabla 2019 încep pe 12 aprilie, așa că Dacia a pregătit deja oferte noi pentru toate modelele pe care le are în gamă.

Dacă nu vrei sau nu ai o mașină veche pe care să o dai la casat, Dacia are prețuri promoționale și pentru cei care vor să cumpere un autoturism nou fără voucher Rabla.

Dacia Duster Comfort Blue dCi 115

Unul dintre modelele promoționale și în oferta Rabla este acest Duster diesel, de 115 cai-putere și vopsit în Gris Platine.

  • Preț promoțional: 15.450 de euro (cu TVA)
  • Preț Rabla: 14.080 de euro (cu TVA)

Dacia Logan Laureate TCe 90

Compania aflată sub marca Renault are în promoție trei modele Logan Laureate. Acest model este disponibil doar în culoarea Blanc Glacier, este pe benzină, motor de 898 cmc și 90 de cai-putere.

  • Preț promoțional: 9.850 de euro
  • Preț Rabla: 8.480 de euro

Cel de-al doilea model Logan Laureate este în culoarea Noire Nacre și are aceeași motorizare ca modelul precedent.

  • Preț promoțional: 10.150 de euro
  • Preț Rabla: 8.780 de euro

Cel de-al treilea model Logan Laureate este în culoarea Brun Vison și prezintă aceeași configurație ca modelele menționate anterior.

  • Preț promoțional: 10.150 de euro
  • Preț Rabla: 8.780 de euro

Dacia Lodgy Laureate dCi 90 cu șapte locuri

Dacă ai nevoie de o mașină de familie mai încăpătoare și mai puternică, ai acest model Lodgy în culoarea Blanc Glacier, cu motor de 1.461 cmc, diesel și 90 de cai-putere.

Acesta este disponibil doar la prețul promoțional de 13.800 de euro.

Comanda trebuie făcută exclusiv online. Trebuie să-ți faci întâi un cont pe site, dacă nu ai deja unul, iar după plasarea comenzii, trebuie să plătești un avans de 500 de euro pentru autoturismul rezervat. Ulterior, te poți prezenta la orice sediu Dacia pentru a plăti diferența. Odată achitată, poți lua mașina din showroom.

Ai la dispoziție 15 zile calendaristice pentru a achita diferența dintre taxa de rezervare și valoarea promoțională cu care ai rezervat autovehiculul pe platformă.

Vezi mai multe detalii AICI.