15 apr. 2019 | 18:19

„Avengers: Endgame” ne aduce ultimul cameo de la Stan Lee

ACTUALITATE
Screen Rant

„Avengers: Endgame” se apropie cu pași repezi, spre nerăbdarea fanilor de pretutindeni. Filmul încheie un capitol foarte important în Universul Cinemativ Marvel – iar odată cu el, vom avea parte de ultimul cameo de la Stan Lee.

Răposatul Stan Lee este creatorul principal al Universului Marvel. El a apărut în peste 20 de producții Marvel, de la filme și seriale la jocuri video și benzi desenate. Ipostazele în care a făcut cameo-uri au fost foarte diverse: librar, șofer de autobuz sau chiar el însuși.

În 2018, Lee a murit la 95 de ani. De atunci, a rămas neclar în câte alte producții Marvel va mai apărea el, întrucât nu se știa câte cameo-uri mai apucase el să filmeze. Cel mai recent, l-am putut admira în „Captain Marvel”, într-o scenă în care s-a jucat pe el însuși. Se zvonea că ultima apariție surpriză a lui Lee va fi în „Spider-Man: Far From Home”, dar realitatea este alta – Stan Lee va avea ultimul cameo în „Avengers: Endgame”.

„Trebuie să spun, cred că este fascinant că acesta va fi ultimul său cameo”, a zis Joe Russo, unul din regizorii celui mai așteptat film (Marvel) al anului. „Este oarecum extraordinar că a ajuns la capătul acestei călătorii. Nu îmi vine să cred”.

Există însă o mică șansă ca Stan Lee să apară mai mult de o singură dată în „Avengers: Endgame” – la urma urmei, în „Guardians of the Galaxy Vol. 2”, acesta a apărut de două ori.

Mai avem de așteptat până să vedem sub ce ipostază va apărea Stan Lee de această dată. „Avengers: Endgame” va apărea în cinematografe pe 26 aprilie și va încheia faza trei a Universului Cinematografic Marvel. Până la lansarea filmului, poate revezi trailer-ul, să vezi ce detalii ți-au scăpat din el, să îți amintești tot ce știm sigur că se va întâmpla în ultimul film – dar și ce speră fanii că se va întâmpla, să ponderezi asupra a cum ar putea fi anulate evenimente tragicedin „Avengers: Infinity War” sau pur și simplu să te familiarizezi cu Captain Marvel, care va avea un rol important în filmul care va încheia faza trei a Universului Cinematic Marvel.