29 mart. 2019 | 12:10

Angelina Jolie se alătură Universului Marvel: ce rol va avea

Filme & seriale online
Angelina Jolie se alătură Universului Marvel: ce rol va avea

Universul Cinematic Marvel se îmbogățește prin adăugarea Angelinei Jolie în portofoliul său de actrițe talentate, printre care se numără și Brie Larson și Zoe Saldana.

Jolie va juca, conform zvonurilor, în filmul cu supereroi „The Eternals” – film care va face parte din faza patru a Universului Cinematic Marvel. Regizoarea Chloé Zhao urmează să regizeze acest film, bazat pe benzile desenate despre celestiali, realizate de Jack Kirby. Cei care vor scrie scenariul sunt verișorii Matthew și Ryan Firpo.

Un mic preview legat de probabilitatea unor asemenea filme l-am obținut în scenele de după finalul „Guardians of the Galaxy Vol. 2„. Filmul va deschide noi orizonturi în acest film, care vor implica personaje din „Guardians of the Galaxy” și „Captain Marvel”.

Potrivit The Wrap, Jolie va avea, rolul principal din film, al personajului numit Sersi. Sersi ar fi parte dintr-un grup de oameni aproape nemuritori, care au primit superputeri de la extratereștri.

În momentul de față, actrița lucrează deja la „Maleficient: Mistress of Evil”, sequel-ul de la filmul Disney de succes din 2014, „Maleficient”. Deși rolul lui Sersi ar fi primul dintr-un film Marvel pentru Jolie, ea nu este străină de producțiile SF. Ea a jucat și în filmul „Wanted”, din 2008, bazat pe o serie de benzi desenate și în două filme Lara Croft, în 2001 și 2003.

Pe lângă „The Eternals”, cei de la Marvel mai au și alte filme în plan pentru următorii ani, printre care sequel-urile la”Doctor Strange” și „Black Panther”, al treilea film „Guardians of the Galaxy”, „Black Widow” și „Shang-Chi”. Dacă vrei să afli mai multe despre ele, poți intra AICI, unde am vorbit câte puțin despre fiecare.

Până să vedem aceste filme însă, rămâne să așteptăm să apară „Avengers: Endgame”, cel mai așteptat film Marvel de până acum. Filmul va avea trei ore și ne va arăta, într-un final, cum îl vor înfrânge supereroii Marvel pe marele Thanos.