20 mart. 2019 | 18:45

Filmele pe care Marvel le va lansa după „Avengers: Endgame”

ACTUALITATE
Filmele pe care Marvel le va lansa după
Screen Rant

Pe 26 aprilie, Marvel urmează să lanseze „Avengers: Endgame” și să încheie faza trei a Universului Cinematic Marvel. Ai crede că nebunia supereroilor se va opri acolo, dar cei de la Marvel mai au multe planuri pentru MCU.

Pe lângă „Spider-Man: Far From Home”, care va apărea în iulie 2019, se vor mai lansa în jur de opt filme între anii 2020 și 2022. Deși știm datele exacte de lansare (1 mai 2020, 6 noiembrie 2020, 12 februarie 2021, 7 mai 2021, 5 noiembrie 2021, 18 februarie 2022, 6 mai 2022 și 29 iulie 2022), nu știm titlurile acestora. Cu toate astea, avem o vagă idee despre ce vor fi poveștile la șase din aceste filme.

Sequel-ul la „Black Panther”

filme marvel viitor

Black Panther” a făcut în 2018 peste 1 miliard de dolari la box office, fiind cel mai de succes film al anului. Ar fi fost o surpriză să nu apară și partea a doua. Ryan Coogler, regizorul și scenaristul primului film, a semnat deja că se va întoarce pentru sequel.

„Black Widow”

filme marvel viitor

Black Widow a făcut parte din echipa Avengers de la bun început. Personajul a apărut pentru prima oară pe ecrane în 2010, în „Iron Man 2”. De atunci, a jucat în toate filmele cu Avengers, dar și în „Captain America: The Winter Soldier” și „Captain America: Civil War”. E uimitor că nu a avut parte deja de un film al ei. Din fericire, producătoarea australiană de filme Cate Shortland se va ocupa, cel mai probabil, de acest film, în care vom afla mai multe despre trecutul supereroinei, din vremea când aceasta era o spioană din Rusia.

Sequel-ul la „Doctor Strange”

filme marvel viitor

Cei de la Marvel au subliniat în trecut că personajul Doctor Strange va servi drept piesă de rezistență în MCU după „Avengers: Endgame”. Regizorul primului film, Scott Derrickson, se va întoarce să producă și al doilea film cu Doctor Strange.

„The Eternals”

filme marvel viitor

Regizoarea Chloé Zhao urmează să regizeze acest film, bazat pe benzile desenate despre celestiali, realizate de Jack Kirby. Un mic preview legat de probabilitatea unor asemenea filme l-am obținut în scenele de după finalul „Guardians of the Galaxy Vol. 2„. Filmul va deschide noi orizonturi în acest film, care vor implica personaje din „Guardians of the Galaxy” și „Captain Marvel”.

Al treilea film „Guardians of the Galaxy”

filme marvel viitor

Se știa de mult timp că Guardians of the Galaxy va fi o trilogie, dar fanii și actorii acestei serii și-au pierdut speranța că al treilea film va fi bun după ce regizorul James Gunn a fost concediat de Disney (compania care deține Marvel), după ce au ieșit la iveală niște tweet-uri vechi și provocatoare de aproape un deceniu ale acestuia. Între timp, Gunn și-a luat angajamentul de a scrie scenariul celui de-al doilea film „Suicide Squad” și de a-l regiza. Doar că Disney a decis să îl angajeze din nou, spre bucuria fanilor și nu numai. El urmează să termine întâi sequel-ul de la „Suicide Squad” însă.

„Shang-Chi”

filme marvel viitor

În benzile desenate Marvel, Shang-Chi este cunoscut drept maestrul kung-fu. Filmul cu Chang-Chi va fi primul film de la Marvel un un supererou asiatic. Regizorul va fi Destin Daniel Cretton.