10 glume despre Huawei pe care să le spui colegilor ca să pari amuzant

10 glume despre Huawei pe care să le spui colegilor ca să pari amuzant

Huawei s-a trezit, în mai puțin de-o săptămână, fără cele mai importante componente din telefoanele sale. În lumina acestor evenimente, am adunat câteva reacții care îmi par cât de cât întemeiate.

Huawei a primit prima lovitură la începutul săptămânii: Google i-a retras suportul pentru Android. Apoi, câteva alte companii mari au anunțat ca vor trebui să facă la fel, iar aici sunt Intel, Broadcom, Qualcomm și alte câteva nume mai mici.

Soluția părea însă simplă: un alt sistem de operare, un alt magazin cu aplicații. Situația părea chiar bună, mai ales când Google a dat o perioadă de grație: 90 de zile. Asta până când Huawei a rămas și fără procesoare. Astea sunt ale sale, dar folosesc o arhitectură de producție care-i deținută de-o companie britanică și care mai derulează ceva afaceri și prin America. Pe scurt, a rămas și fără procesoare.

Între timp, un director a fost acuzat de furt intelectual și, ei bine, situația a devenit și mai gravă per total. Totodată, seria Honor 20 e incertă și-a primit doar această dată de lansare: în curând. Cea mai mare pierdere ar putea fi însă pentru telefonul pliabil Mate X. În aceste momente e greu de spus cum se va soluționa toată treaba. Dar ca să fie situația un pic mai bună, am scos 10 reacții de aur care să mai aline lumea, sufletele întunecate și fețele mohorâte.

Cele mai întemeiate 10 glume după scandalul cu Huawei

Toate telefoanele Huawei vor veni, până în august, cu un avertisment pe cutie: atenție, poate conține urme de Android.

Telefoanele premium lansate în toamna lui 2018 și primăvara lui 2019 rămân la fel: cea mai bună baterie externă pentru iPhone. Chiar și utilizatori de Samsung și le-ar dori.

În sediile Huawei e tristețe mare și au încercat să o dreagă cu muzică. Cea mai ascultată melodie acum este: „Deschide, gropare, mormântul”.

Compania nu se lasă și, pe surse, s-a aflat că va avea un telefon c-un super zoom. Acesta va fi folosit într-o încercare disperată a producătorului de a-și mai vedea un viitor în lumea telefoanelor mobile.

Tritestețea este devastatoare și în tramvaiul 41 din renumitul cartier bucureștean Crângași. Toți găinarii care jefuiesc oamenii de telefoane se trezesc cu modele Huawei.

Petiția pentru refacerea sezonului 8 din Game of Thrones a funcționat! HBO ia în calcul că al doilea cel mai inutil lucru care ar putea fi pe tron e un telefon Huawei.

Un economist de talie cel puțin internațională a spus că ceea ce se întâmplă e absolut normal. Cum Android e gratuit, regimul capitalist rămâne valabil: uneori ești prea sărac ca să-ți permiți lucruri ieftine.

E o oarecare panică și la eMAG. Încă nu știe dacă să dea acum campania cu telefoane la 1 leu sau să mai aștepte până în august când o să fie clară treaba.

Cei mai triști după situația asta sunt Google și Facebook. Acum chiar trebui să ducă singuri tot greul de-a spiona oameni.

Gal „Femeia Fantastică” Gadot, în calitate de ambasador de brand pentru Huawei, a spus că pe ea n-o deranjează situația asta. Oricum folosea doar iPhone și nu știe ce-i cu compania asta care-i tot umplea contul bancar.


Disclaimer: iRaportul lui Titus A. Technicus este o rubrică pamflet care tratează actualitatea pieței tech într-o notă umoristică. Fiecare articol al acestei rubrici trebuie tratat ca atare.

Citește și: