Moment penibil pentru Huawei: plătește o vedetă care preferă iPhone

Moment penibil pentru Huawei: plătește o vedetă care preferă iPhone
Sursa foto: Screenshot din videoul de promovare în care Gal Gadot folosește Huawei.

Se spune că există un Dumnezeu al bețivilor care îi ajută să nu dea cu capul în gard. Un Dumnezeu al influenților încă nu există. Huawei o plătește pe Gal Gadot să-i promoveze telefoanele. Banii n-au putut cumpăra însă și dragostea pentru iPhone. Ce explicație a oferit aceasta.

E o listă lungă, și în continuă actualizare, de vedete plătite să promoveze un produs în timp ce folosesc produsul concurent. Cel mai des întâlnit caz e când primesc bani pentru a promova un telefon cu Android, iar zi de zi folosesc un iPhone. Gal Gadot e imaginea telefoanelor Huawei. Un mesaj ajuns pe Twitter a fost însă publicat de pe un iPhone.

Gal Gadot are și o scuză pentru momentul penibil în care a pus compania Huawei cu tot cu noile sale telefoane. A fost vina echipei. „Uneori, mă bazez pe ajutorul echipei mele să publice videouri mai mari. Asta s-a întâmplat și acum”, a spus Gadot.

Mesajul problematic a fost găsit de Marques Brownlee, vlogger specializat pe tehnologie. El a făcut un screenshot și l-a publicat pe Twitter.

Evident că nimeni nu-și imaginează că ea chiar publică singură pe contul de Twitter sau că ea se ocupă de conturile sale din online. Are o echipă. Nu e însă vina echipei, ci arată dezinteresul față de un produs. Sigur, poate că cineva a încărcat un video „mai mare” pe Twitter de pe iPhone, dar la fel de bine o putea face de pe un PC.

Între timp, Gal Gadot sau echipa ei au corectat problema și au pus un video așa cum trebuie, adică fără mesajul „Twitter for iPhone”.

În America, Gal Gadot este plătită să popularizeze Huawei Mate 10 Pro. În Europa, o vei vedea cel mai des promovând telefoanele Huawei P20. Compania chineză investește tot mai mult în promovare în SUA pe fondul demersurilor autorităților de a-i interzice telefoanele.

[readmore]

Între timp, încă n-a reușit să intre la operatori, ci doar în piața liberă. Cu astfel de vedete speră însă că va ajunge, cumva, la utilizatori și că aceștia vor avea încredere în telefoane. Poate că vor avea încredere că nu sunt spionați, dar cu astfel de mesaje pe Twitter nu vor avea încredere că sunt mai bune decât iPhone.

Gal Gadot Huawei Twitter
O echipă de social media care nu-i atentă la contractele pe care le semnează vedeta.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: CNET