VIDEO Cum arată Samsung Galaxy Note 9, înainte de lansarea oficială

VIDEO Cum arată Samsung Galaxy Note 9, înainte de lansarea oficială

Dacă cineva voia să se chinuie să ascundă Samsung Galaxy Note 9, atunci s-a descurcat oribil. Așa că acum avem un video cu noul telefon.

Deloc surprinzător, ca în fiecare an, înainte de lansarea unui telefon știm aproape totul despre el. Samsung Galaxy Note 9 nu e o excepție. Știm că va avea ecran mare, baterie și mai mare (față de toate modelele precedente), un stylus mai bun și nuanțe noi de culoare.

Totodată, Samsung Galaxy Note 9 va avea camere foto mai bune și o interfață ceva mai ajustată decât Galaxy S9. Altfel, este aproximativ același telefon ca în urmă cu un an. Cum viitorul Android va fi introdus abia în octombrie, și Samsung Galaxy Note 9 va avea Android Oreo.

Până la evenimentul de prezentare din 9 august, a apărut un video care îți prezintă telefonul. Scannerul de amprentă e sub cameră, sunt doi senzori foto, iar ecranul se duce pe margine aproximativ la fel de multe ca la restul telefoanelor producătorului.

Ce mai știm despre Samsung Galaxy Note 9, independent de videoclipul de acum, e că va avea un spațiu de 512 GB. Prețul va fi mare, deși compania crede că e „rezonabil”, iar 2018 ar putea fi ultimul an când vorbim de această serie.

Altfel, dotările standard vor fi acolo: scanner de amprentă, încărcare wireless, rezistență la apă și praf, S Pen (de data aceasta conectat wireless la telefon), interfața Samsung și câteva opțiuni de productivitate în plus față de Galaxy S9.

În 2018, Samsung lansează noul telefon cu aproape o lună înainte de noul iPhone. Astfel, speră să recupereze din pierderile suferite cu seria Galaxy S9. Viitorul iPhone, foarte probabil, va fi lansat în prima jumătate din septembrie. Până atunci însă OnePlus 6 și-a făcut deja un renume, Xiaomi Mi 8 e un telefon de luat în calcul, iar Huawei vinde mai mult ca niciodată prin modele premium cu preț mai mic decât concurența.

Citește și: